Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi az első szempont a külsőn?
Első az arc nálam is, utána a szemei, a haja, majd a testalkata, és hát valljuk be, a fenekét stírölöm a legtovább, utána megint az arcát nézegetem :P
olyan 18 évesektől, a huszonévesekig nézegetem a srácokat.
21 mfa
Nálam is mindenekelőtt az arc számít.
A többi nem is annyira
Előző vagyok, bocsi, lemaradt:
21F
Egyetértek arc és testalkat. :D Az arc mondjuk fontosabb számomra.
Korosztályban meg...hát...a korosztályom mindenképp, a felső határ meg olyan 30 év.
19/f
A cipőjét. Mivel én a sportcipős lábakra izgulok :)
29/F
Első és legfontosabb a (helyes) arc, aztán a testalkat még (vékony legyen). Kb. 16-26 közötti srácokat nézek meg leginkább :)
26/F
Nálam Arc a legelső. Aztán az alakja. Aztán az intimebb részekre is oda-oda pillantok, tehát pont, ahogy írtad. :D
21/F vagyok, 20-40 ig "nézelődöm". Kapcsolatot csak korombeliekkel tudnék elképzelni, de azért vannak olyanok a 40-es korosztályban, akiket azért nem bírok figyelmen kívül hagyni. :D
Arc, magassag, oltozkodes(annyira nem fontos de mindig megnezem vmiert)
20fmp es 20tol egeszen olyan 30asokig akik jol neznek ki
Arc, testalkat, fenék :p a mellkas, összkép legyen jó, meg a mosoly vagy komoly vonzó tekintet :D ezeket szeretem nézni :) én mondjuk csak társaságban szeretek mosolyogni "direkt" akkor amikor srácok vannak a közelbem :D mosolygás aztán egy rövid pillantás a srácra, vagy több srácra, sokszor, apránként meglesni rajta vagy rajtuk mindent, de végig mosolyogva:D olyankor az incselkedéshez is bátorságot kapok, 15-től felfele mindenkit megnézek aki felkelti a figyelmem valamivel
20/m/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!