Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves melegek, biszexek neked ezekről a helyekről a véleményed és tapasztalatod? (lista lent)
Nincs tapasztalatom egyiknel sem, de nagyon szivesen mennek. Csak nincsenek ismeroseim, akik bevigyenek, meg tartok a megeroszakolastol is...
16/f
;)
Amúgy én azért a bulizással, igaz verseny sportoltam is megvártam egyetemi felvétel, azóta inkább vigyázok magara fizikálisan. De mivel választanom kel a tovább tanulás a hívatásomban és a sport közt ezért most már szabadabb életet élhetek.
Amúgy meg tényleg senki ne hagyja magát leitatni, és ne hagyja ott az italát! Ez nem csak a rossz indulatú emberek ellen fontos két hozzáállás! ;)
Amúgy most ért véget az after party egy lakáson.
Italfogyasztásnak 2 szabálya van összesen (amíg csak arról beszélünk hogy saját pia)
1. HA nem iszol belőle, fölülről fogod a poharat, hogy a tenyerted a pohár száját teljesen lefed
2. ha leveted a szemed úgy a pohárról, hogy nem volt rajta a kezed, onnantól abba tilos bele inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!