Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves melegek, biszexek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BiTOPro97 kérdése:

Kedves melegek, biszexek neked ezekről a helyekről a véleményed és tapasztalatod? (lista lent)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 10. 15:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
#9 Igen az is jó hely, én azt hiszem minden meleg barát, vagy melegekkel erősen toleráns helyet már 15 hónap alatt sikeresen végig jártam. ;)
2016. jún. 11. 22:54
 12/22 anonim ***** válasza:
89%

Nincs tapasztalatom egyiknel sem, de nagyon szivesen mennek. Csak nincsenek ismeroseim, akik bevigyenek, meg tartok a megeroszakolastol is...

16/f

2016. jún. 11. 23:05
 13/22 Béla211 ***** válasza:
100%
Ha nem hagyod magad leitatni és a piádat nem hagyod őrizetlenül akkor nincsen gond. Amúgy heteró szórakozó helyekre is simán belógnak 15-16 évesek....
2016. jún. 12. 03:11
 14/22 A kérdező kommentje:
Én erre inkább nem mondok semmit.
2016. jún. 12. 08:14
 15/22 A kérdező kommentje:

;)

Amúgy én azért a bulizással, igaz verseny sportoltam is megvártam egyetemi felvétel, azóta inkább vigyázok magara fizikálisan. De mivel választanom kel a tovább tanulás a hívatásomban és a sport közt ezért most már szabadabb életet élhetek.

2016. jún. 12. 08:17
 16/22 A kérdező kommentje:

Amúgy meg tényleg senki ne hagyja magát leitatni, és ne hagyja ott az italát! Ez nem csak a rossz indulatú emberek ellen fontos két hozzáállás! ;)

Amúgy most ért véget az after party egy lakáson.

2016. jún. 12. 08:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
első kettőben nem voltam, alteregoról vegyesek a tapasztalataim, drogoztak már be ott
2016. júl. 8. 09:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt se fogadtam el, hogy meleg vagyok :( nem, hogy menjek melegbárba, pedig nagyon nagyon kíváncsi lennék :/ de nincs barát vagy ismerős akivel elmehetnék :/ és Pesti se vagyok :(
2016. júl. 8. 09:49
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

Italfogyasztásnak 2 szabálya van összesen (amíg csak arról beszélünk hogy saját pia)

1. HA nem iszol belőle, fölülről fogod a poharat, hogy a tenyerted a pohár száját teljesen lefed

2. ha leveted a szemed úgy a pohárról, hogy nem volt rajta a kezed, onnantól abba tilos bele inni.

2016. júl. 8. 13:02
 20/22 anonim ***** válasza:
79%
Én úgy csinálnék mintha bele innék, aztán meg úgy mint aki bevan nyomva :D megvárnám ki akar megfektetni, engedném, hogy elvigyen valameddig, hogy azt higgye minden oké aztán agyon verni xDD bár ez csak elmélet :D a gyakorlatba lehet, hogy egy egész bár menne végig rajtam xddd
2016. júl. 8. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!