Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti, hogy reagálnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy reagálnátok, ha meglátnátok két fiút vagy lányt kézen fogva sétálni az utcán?

Figyelt kérdés

2016. jún. 9. 02:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
94%

"Szerinted ez nem önzőség? Én sajnálom őket, de ha a kisujjam nyújtom és nekik egyből az egész karom kell, akkor hát igazából a kisujjam is visszahúznám. "

Te mi a büdös francról beszélsz?? Jó hogy nem már hálásnak kellene lennünk azért, hogy megfoghassam a párom kezét. Te milyen kisujjról és kézről beszélsz?? Az olyan nagy dolog és úgy gondolod, hogy mondjunk köszönetet, hogy megfoghatom az embernek a kezét, akit szeretek?? Jó hogy nem már az ilyennek legyek hálás hú de felidegesítettél! Te sajnálsz minket, én pedig az olyan embereket sajnálom, amilyen te vagy.

2016. jún. 9. 19:51
 22/30 anonim ***** válasza:
94%

Láttam már fiúkat kézen fogva. Nem reagáltam sehogy, ahogy heteró párokra sem szoktam reagálni. Felőlem nyugodtan foghatja bárki bárki kezét az utcán, attól nekem nem lesz se jobb, se rosszabb az életem, ezért hidegen hagy.

30/N

2016. jún. 9. 20:28
 23/30 anonim ***** válasza:
94%

17-es "Én sajnálom őket, de ha a kisujjam nyújtom és nekik egyből az egész karom kell, akkor hát igazából a kisujjam is visszahúznám. "

Szóval milyen önző dögök, hogy megkapták az engedélyed a kézfogásra, de a galádok még meg is akarják csókolni egymást???

Nagyon elszomorítottak a válaszok, a többség undorítónak és természetellenesnek titulálja, ha két ember szereti egymást...Miben más, hogy két nő, vagy két férfi teszi ezt, mintha hetero párok?

A kérdésre válaszolva, egyáltalán nem zavarna a dolog, ha ilyet látnék. Sőt, nagyon sajnálom, hogy a többség elítélő felfogása miatt ezek az emberek nem szerethetik egymást szabadon bárhol, bármikor. Basszus, egy rohadt kézfogás miatt nekik mennek, milyen világban élünk?

2016. jún. 9. 22:12
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Röhögnöm kell ezen a kettős megítélésen.... Szóval ha hetero, akkor még csak-csak oké? EMBEREKRŐL van szó. legyen már ugyanannyi joga mindenkinek, ne azon múljon mit tehet meg hogy kivel kefél. Személy szerint nekem az tetszene ha a heterók se az utcán nyalnák-falnák egymást, ugyanis mikor megyek haza a gyerekekkel, ugyanolyan zavaró amit csinálnak mintha melegek csinálnák. A napokban a Kecskemét-Félegyháza vonalon futottam bele egy ilyen "bájos" hetero párba, és mit mondjak, visszataszító volt. Ülük a gyerekekkel a vonaton, erre velünk átellenben leül a hetero párocska, és a csaj egy percen beül csuklóig volt a pasija gatyájába. Na EZ az undorító, nem a melegek.
2016. jún. 10. 05:46
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

"Az, hogy gyerekek is vannak az utcán. És ha a gyerekem előtt művelné ezt egy meleg pár, biztos, hogy betörném az orrukat!!!!! "

Jaj de kemény vagy.:D Ugyanakkor elég buta is gondolom ez az izomagy típus. Abba nem gondolsz bele, hogy jó hatással is lehet a gyerekedre, mert elfogadóbb lesz ezáltal? Sosem lehet kizárni egyébként, hogy ki homoszexuális, a te gyereked is lehet az. A férfiak 10-15%a homoszexuális, a nőknél kisebb ez az arány. És ez magzati korban bizonyítottan eldől. Szóval sajnálom az olyan buta embereket, akik azt hiszik, hogy ez megfertőzi a gyerekét, ha ilyet lát. És azt is sajnálom, hogy egyesek csak akkor lesznek toleránsabbak, ha a családban van ilyen, vagy még akkor sem. Az én pasimon sem látszik, férfias és kigyúrt, de nem akarom fényezni. Szóval nem igen tudnád betörni az orrát, inkább te járnál pórul.:)

Egyébként ilyennek nem való gyerek véleményem szerint, aki a gyereke előtt verekedést kezdeményezne, az gondolom milyen agresszív ember lehet a családi életben is..

"Csinálják, nem érdekel. De ne nyilvánosan. Azt nekik is el kell fogadniuk, hogy a világ nem a melegek köré épül. Gondoljatok bele. Két azonos nemű, hogyan szaporodik? Sehogy. Elfogadom a melegeket, nem vagyok meleg gyűlölő."

Van egy rossz hírem, szaporodhat. attól, hogy homoszexuális, attól még termékeny és simán lehet gyereke. Ott van a béranyás módszer, vagy az

örökbefogadás. Mi az előbbit fogjuk választani.

2016. jún. 10. 07:34
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Láttam már lányokat és fiúkat is kézen fogva,sőt csókolózni is láttam már őket.Engem nem érdekelt.Elvagyok foglalva a saját életemmel,ne foglalkozom másokkal.

Elfogadom a meleg fiúkat és a leszbikus lányokat is.Attól ők nem lesznek sem többek,sem pedig kevesebbek,amiért a saját nemükhöz vonzódnak.

2016. jún. 10. 09:53
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egész ritkán látok melegeket, de egyúttal heterókat is, mert ritkán nézek meg embereket. De eddig több bajom volt heterókból, mint melegekből.

Iskolába menet például egyszer láttam, ahogy egy férfi felé közelít a másik. És olyan önzetlen, tiszta szeretettel mosolygott rá, amilyet bármelyik lány megirigyelne. Átölelte, megcsókolta (teljesen kulturáltan amúgy), és aztán mentek dolgokra. Nevetve, boldogan, felszabadultan. Bearanyozta a napom...

.. kb addig a pontig, mikor látnom kellett az iskolában, hogy egy folyosón 3 pár esik a másik szájába, fogja a srác a csaj fenekét, néha a csaj keze is eltéved öv alatti területekre... és ezek után még bármelyik meleg szégyellje magát? Inkább szégyellem én magam a többi hetero helyett is. (úgy, hogy tudom, sajnos én se viselkedek mindig megfelelően)

2016. jún. 10. 23:14
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Én nem igazán foglalkozom mások magánügyeivel, ha engem nem érint. Az meg hogy most fogják egymás kezét vagy nem az szerintem mindegy. Lehet hogy csak haverok/barátnők.
2016. jún. 14. 23:59
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor szembejött egy parkban két fiú, akik egymás kezét fogták, belegondoltam, de szeretnék én is így sétálgatni majd a szerelmemmel. Amikor észrevették, hogy jövök szembe, riadtan elengedték egymás kezét. Eléggé elszomorodtam. Majdnem mondtam nekik, hogy tőlem aztán pont ne féljenek. :D
2016. szept. 27. 20:29
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Rájuk mosolyognék, és örülnék nekik, hogy merik vállalni!
2016. szept. 28. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!