Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy reagálnátok, ha meglátnátok két fiút vagy lányt kézen fogva sétálni az utcán?
Elég szomorú, hogy valakinek már egy szájra puszi látványa is a jó ízlést sérti, ha azonos neműekről van szó. De sajnos pont az ilyen vélemények miatt nem tudok a barátom felé így közeledni az utcán, ami sokszor nagyon idegesítő.
9-esnek igaza van amúgy, egyrészt a negatív vélemények is vélemények, nem kéne lepontozni őket, másrészt pedig ha heterók csókolóznak az sem valami szép látvány legtöbbször. De ettől függetlenül a joga ugyanúgy megvan rá mindenkinek. Ha nem tetszik nem kell odanézni, a gyerekek szexualitása meg nem fog ettől megváltozni, sőt talán már egy korai életszakaszban az elfogadásra neveli őket, hiszen látják, hogy ez természetes dolog. Persze ez már egy másik téma...
Hogy a kérdésre is válaszoljak én meg szoktam nézni az ilyen párokat, általában meg szokott lepni ez a fajta viselkedés a fenti kommentek sugallta közvéleményből kifolyólag.
Mondanám hogy elköltözök Ukrajnába vagy Oroszországba, mert ott láttam videós kísérletet, hogy beszólogattak melegeknek, akik kézen fogva járkáltak.
De szerencsére Magyarország is jó hely. Emlékeztek arra a jó fej boltosra, aki baseball-ütővel a kezében fenyegetett két homárt, akik a boltja előtt falták egymást? Jó hely Magyarország is, na...
11:
Azt vallom ha valaki olyan országban akar élni, ahol a bu-.zik smárolhatnak nyilvánosan, az költözzön olyan országba.
És aki olyanban akar élni, ahol ezt nem tehetik meg, azok számára is létezzenek amúgy minden másban hasonló országok.
Hozzátenném, a valóságban már láttam a villamoson két nagyon csúnya (dagadt, rövid hajú, szemüveges) leszbikus lányt csókolózni és túléltem a dolgot, nem is bántottam őket.
Nem tudom van-e különbség két homoszexuálist kézenfogva látni sétálni esetleg miközben még csókolóznak is, meg egy nyílvánosan WC-zést végző személyt nézni miközben tolja kifelé a kábelt...
talán utóbbi még elviselhetőbb...
Sokan azt felejtik el egyébként, hogy a heteroszexuális embereknek több fajtája van. Van az egyik része aki ki tudja zárni a melegeket és ezáltal nem zavarja őket, mert észre se veszik az utcán, mivel átlátnak rajtuk mintha levegők lennének...
meg van az aki én vagyok, vízuális típus. Meglátok egy jó csajt, rögtön elképzelem meztelenül. Meglátok egy helyes párt (férfi+nő), megjegyzem hogy milyen jól illenek össze és néha elképzelem őket mit csinálnak kettesben...
de meglátok két meleg férfit, még akkor is elgondolkozok a részleteken ha nem olyan a kedvem mert hát azért ez furcsa jelenség. Ekkor viszont rosszul leszek. Legutoljára a Német pite volt az amit megnéztem, épp ettem még emlékszem, és mikor egymással elkezdett csókolózni a két srác, megállt a számban a kaja és egyből a WC-re vettem az irányt.
Hányni nem hánytam, de egy pillanatra azt hittem fogok. Az étvágyam is elment.
Azt kéne felfogni van a heteroszexuálisoknak egy nagyon jelentős része, aki sosem fogja eltűrni azt, hogy két meleget lát, méghozzá azért, mert az utcára nem úgy akarunk kimenni, hogy az egy gyomorforgató hely legyen.
Csak mivel nem élik át a melegek, ezért nem foglalkoznak "velünk", és mivel nem foglalkoznak "velünk" ezért "önzők", és mivel "önzők" ezért csak az érdekli őket, hogy annak ellenére hogy kisebbségben élnek, át akarják reformálni a társadalmat.
Ez olyan mint a menekültügy, teljesen ugyanaz. Bejönne 100.000 menekült és átreformálnák Magyarországot egy Iszlám vallású az ő törvényük szerint müködtetett áldemokráciás jellegű vezetéssel.
Kompromisszum és alkalmazkodás... ez egy örök szó, amit igazából a homoszexuálisok sosem fognak elfogadni. Nekem nincs bajom velük, de néha szándékosan ábrándítanak ki azzal, hogy önzőek. Így pedig nem fognak sosem kapni semmi megértést.
Homofóbia szerintem az amikor ujjal mutogatsz valakire mert meleg. Én meg ilyen nem vagyok... ha tudom hogy ő és ő és ő meleg, attól még én nem nézek rájuk másképpen egészen addig, még félreérthető helyzetben nem megy két meleg... pl. kézenfogva.
Vagyis én nem vagyok homofób. Szerintem ha lenne valami internetes lehetőségük és nyíltan felvállalhatnák a melegek hogy melegek (egyszemélyben) és akár lennének nyílt "meleg helyek" mégtöbb mint most, legyen melegházasság, ne legyen bántás azért mert valakiről kiderül hogy meleg és így találnak maguknak egy kapcsolatot boldogok elvileg akkor miért szúrnak hátba minket azzal hogy ezen felül még előtem is akarják élni a magánéletüket?
Szerinted ez nem önzőség? Én sajnálom őket, de ha a kisujjam nyújtom és nekik egyből az egész karom kell, akkor hát igazából a kisujjam is visszahúznám.
Érdekesmód most is megkapom hogy homofób vagyok, pedig én beszélek itt a melegek életének megkönnyítéséről egyedül.
Az hogy egyedül mennek az utcán, nem érdekel.
Az hogy tudom hogy ő meleg, nem érdekel.
Az hogy ez egy meleg kocsma ott a sarkon és bent az történik ami történik az nem érdekel.
Az hogy két meleg elveszi egymást, az nem érdekel.
Az hogy két meleg boldog együtt, az nem érdekel.
AZ hogy két meleg mit csinál otthon az nem érdekel.
De az hogy ezen felül még előttem mutogassák hogy ők egyébként szoktak szexelni is, az már borzalom a köbön. Sajnálom a melegeket egyébként de egyre jobban kezdek kiábrándulni belőlük és meleg ellenes lenni.
Hiába nyújtom a kisujjam, nekik a karom kell, aztán az egész kezem, majd úgy mindenem. Totál telhetetlenség. Sajnálom egyébként. Mármint hogy ilyne létezik.
Miért lenne gyomorfotgató ha két férfi/nő fogja egymás kezét?!
Vagy talán szerinted a SZERETET undorító? HA nem tetszik ne nézz oda. Ha felfordul a gyomrod keress fel egy nyílvános wc-t és okádj mit bánom én.
De nehogy már azért ne fogják meg egymás kezét mert itt pi_csáskodtok!
A kézfogástól való undorodást én sem értem. A csókolózást még éppen megértem, mivel azt nagyon idegesítőnek találom (nemektől függetlenül), főleg ha hangosan csinálják, nyal-fal stílusban, tömegközlekedési eszközön. Na de a kézfogás? Abban, még is mi az undorító? Az európai kultúrkörben az egymás kezének megfogása nem számít paráznaságnak, sem heteroszexuális sem homoszexuális párok esetében.
Másrészt, ha nem bámulnátok meg mindenkit, talán nem is lenne ilyen problémátok. Múltkor is "láttam" egy (valószínűsíthetően) leszbikus párt, de a velem lévő haveromnak kellett utólag felhívni a figyelmem, hogy egymás kezét fogták. Mivel nem bámulom meg a szembejövőket (miért is érdekeljenek engem?), nem is vettem észre, hogy kézen fogva, egy párt alkotva közlekedtek a lányok. Én minden ismeretlen embert levegőnek nézek miközben sétálok vagy utazok, így nem is zavarnak az egynemű párok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!