Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A kézlilabdás fiúk között...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kézlilabdás fiúk között gyakoriak a melegek?

Figyelt kérdés
esetleg itt is vannak ilyenek?

2016. jún. 6. 11:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
nem az hoyg kézilabdázik valaki nem hsizem hogy kihatna a nemi identitására de lehetnek ilyen emberek akár itt is.
2016. jún. 6. 11:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Minden társadalomban 4% a férfi homoszexuálisok előfordulási gyakorisága. A női 2%. A sportoló populációban nem hiszem, hogy gyakoribb volna, de a művészek körében legjobb tudomásom szerint igen.
2016. jún. 6. 11:57
 3/14 A kérdező kommentje:
halottam egyszer egy olyan kijelentest, hogy gyakoriak a melegek a kezliabdasok kozott ezert erdekelt ez
2016. jún. 6. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

Ez hülyeség szerintem.

Pán nőről kiderült az utóbbi években, hogy leszbi, de ennyi.

Én már játszottam néhány csapatban, de nem tudok róla, hogy bárki meleg lett volna

2016. jún. 6. 12:20
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

én mondjuk pont kézilabdáztam tini koromban, de amúgy nincs összefüggés:D

24F

2016. jún. 6. 12:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is kézizek és biszex vagyok. Rajtam kívül egy srác van még a csapatban aki szintén bi.
2016. jún. 6. 13:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek kézist de kosarast is és focistát is! Ja meg úszóval is voltam
2016. jún. 6. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Középiskola végéig kéziztem, de nem volt a környezetemben egyetlen meleg, vagy bi fiú sem. Bár, tekintve, hogy ennek idestova 40 éve, lehet, hogy csak nem tudtam róla, mert akkoriban nem volt divat nagydobra verni.
2016. jún. 8. 10:54
 9/14 BiTOPro97 ***** válasza:
100%

Amúgy homoszexuálisok aránya is ~8-12%.

De kézis pasik közt inkább kevesebb van, kézis nők közt viszont rengeteg. Onnan tudom, egyik jó ismerősöm, és szülei is régen kézilabdáztak. Amúgy ez a srác sem meleg.

Például verseny sportban lányok/nők közt jóval több a meleg. - ennek biztos sok oka van, hogy miért.

2016. jún. 8. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

azért mert nem tudsz róla ...

én párszor dobtam már egy hátast még válogatott focista kapcsán is, és a kéziseket pont nem ismerem, de tényleg vannak egyes sportágak ahol kb természetes, de egyúttal tabu is erről beszélni. mindenki tudja de kuss. :)

2016. jún. 9. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!