Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok a transzhumanizmushoz melegek és biszexek?
Az egyik érvük hogy így ki lehetne iktatni a homoszexualitás géneket.Ti támogatnátok őket vagy inkább nem:?És gyerekeiteket már nem anya szülné hanem mesterséges anyaméhben növesztenék szuper sejtekből .
Bocs, nem olvastam át a szerkesztett szövegem, és két mondat felcserélődött, helyesen:
De nem a saját fajom evolúciójába nyúlok bele szántszándékkal. Ez volt itt az alapfelvetés, és én végig e mentén diskuráltam. Az ember megjelenése óta több ezer faj kipusztulásáért felelős, de ez édes kevés ahhoz képest, amit az előttünk lévő öt kihalási hullám művelt.
De nem a saját fajom evolúciójába nyúlok bele szántszándékkal.
Pedig ez a lényeg !Az emberi genetika állomány 95% ban hulladék!Mért ne csinálna meg a tudós társadalom ha jobb lesz tőle az ember?Söt talán már nem is ember valamivel több lesz mint ember .Mért kéne a vízen sodródni ha van kormány meg evezőlapát is?
Pedig ez a lényeg !Az emberi genetika állomány 95% ban hulladék!Mért ne csinálna meg a tudós társadalom ha jobb lesz tőle az ember?
MERT AKKOR AZ MÁR NEM EMBER HANEM GÉP!
A haladás a korral az, amikor a közember folyamatosan tisztában van a technológiai újításokkal, és használja azokat, pl. hogy most már szinte mindenki használ okostelefont, vagy legalább is nagyon sokan. De hogy a saját DNS-ünket változtassuk, és az alapján hozzunk létre embereket?! Veszélyes, meggondolatlan, etikátlan és olyan következményekhez vezetne, amit nem bírunk felfogni sem.
Az, hogy az USA-ban pártot alapítottak, inkább azt mondja, hogy érdemes lenne elkerülni. Nem azért, mert az USA-ban történt, hanem mert párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!