Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van, aki úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki úgy gondolja, hogy az azonos nemű kapcsolatok a normális, míg a hetero a fura?

Figyelt kérdés
Létezik olyan ember, aki nem szimplán homoszexuális, de azt gondolja, azt érzi hogy az azonos nemű párok illenek össze és neki a hetero furcsa.

2016. máj. 29. 16:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
74%

Én is az azonos nemű párokat érzem teljesen normálisnak. Igazából nekem marhára mindegy, hogy ki kivel van, csak hetero párokat látva abszolút közömbös vagyok, valamennyire furának tartom, hogy ők együtt vannak, de ez maximum 1 másodpercre tereli el a gondolataimat. És mivel én nem avatkozom bele mások életébe, elvárom, hogy mások se avatkozzanak bele az enyémbe.

Erre egyébként akkor jöttem rá, amikor elolvastam életem első homoerotikus sztoriját, és teljesen meghatódtam tőle... Holott eddig abban a hitben éltem, hogy utálom a romantikus sztorikat, de hát nyilván azért utáltam, mert számomra érdektelen volt egy fiú-lány felállású történet, egyszerűen nem tudtam átélni.

2016. máj. 30. 00:10
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én így vagyok vele, mivel én a fiúkat szeretem, ez a természetes. A legtöbb hetero pár nagyon undorító, ahogy csókolózik..

És elég érdekes abba belegondolni, hogy hogy lehet nem a fiúkat szeretni. Mondjuk erre csak akkor gondolok, amikor nagyon helyes fiúkat látok csajjal.

2016. máj. 30. 15:58
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolat normális, amiben a két fél kölcsönös vonzalmat érez egymás iránt és szereti egymást. Nem látom egyiket sem furának.

19/f/m

2016. máj. 30. 18:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Én heteroszexuális nő vagyok, és egyiket sem tartom furcsának. De ha belegondolok, igazából az azonos neműek párkapcsolatának abból a szempontból "több értelme van", hogy egy férfi jobban meg tud érteni egy férfit, mint egy nőt, és ugyanez igaz fordítva is. Tehát két azonos nemű ember jobban egymásra tudnak hangolódni szellemileg és lelkileg, mint két különböző nemű. Nem hiába van a legtöbb embernek túlnyomó többségben vele azonos nemű baráti társasága. Annak ellenére, hogy én a férfiakat szeretem, szerintem soha nem fogok tudni lelkileg annyira közel kerülni egy férfihoz sem, mint amennyire közel tudok kerülni egy-egy barátnőmhöz. Ha leszbikus vagy biszexuális lennék, szerintem sokkal harmonikusabb kapcsolatot tudnék létesíteni a párommal, mert a nőket legalább értem és ők is értenek engem. :)

29N

2016. máj. 30. 18:26
 25/29 anonim ***** válasza:
91%

Én a meleg párokat tartom természetesnek és a heterokat furának és kicsit taszítónak. Mondjuk ez nem tudom hogy alakult ki bennem, mivel minden egyes családtagom homofób és teljesen hülyének néznek.

A szexualitásomat tekintve: uhm nem vagyok leszbikus, de egy hetero kapcsolatban se tudom magam elképzelni, szóval vagy aszex vagyok vagy meleg pár fétises ha létezik ilyen nem tudom :D

19/L

2016. jún. 4. 23:16
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#25 Mintha csak én írtam volna le. :) Ugyanígy érzek mint te, örülök hog nem vagyok egyedül
2016. jún. 4. 23:22
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

A heteróknál inkább a pasikat sajnálom,mert egy kis szexért körbe kell udvarolni egy nőt,még a melegeknél természetes,hogy nem várnak ellenszolgáltatást a szexért.

Jó,persze vannak melegeknél ilyenek ahol nagy a korkülönbség,de a heteróknál,két egykorúnál is ez van.

Az a baj a heterókkal,hogy alapvetően a nők másra vágynak,mint a pasik,és folyton egymásnak akarnak megfelelni,vagy megváltozni,nem képesek elfogadni egymást.

Az én anyám pl nem bírja elfogadni,hogy a férfiak 90%a nem képes egy nőt magasztalni élete során,illetve monogám lenni.

Persze vannak kivételek,de a legtöbb heterónál megy ez a folytonos harc...

2016. jún. 8. 07:19
 28/29 anonim ***** válasza:
85%

Engem pl nem tud az olyanszex izgalomba hozni,ahol a nő azért fekszik le,mert azt mondják neki,hogy"szerelmes belé"

Akkor izgalmas a szex,ha a másik is bevan indulva,nem is tudo miért nevezik a szexet,szerelmeskedésnek.

Persze van egy két nő,aki imád szexelni,de ezeket a többi lány általában lekuurvázza,ezért inkább hazudnak....

Mint az amerikai pitében,addig nem akart szexelni a csaj,amíg nem mondta,hog "szeretlek".Én nem értettem hogy mi ebben az élvezetes,max egy eszköz ilyenkor a csaj,de abban semmi élvezet nincs,ha ő nem élvezi...

2016. jún. 8. 07:26
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem biztos létezik

Panszexualisként úgy gondolom hogy mindkét kapcsolati forma ugyanúgy teljes mértekben normális és tamogatandó

Alapvetően a szerelem nem nemhez kötött és ez olyasmi amit az embereknek ideje lenne megérteniük

2017. ápr. 2. 06:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!