Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van, aki úgy gondolja, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki úgy gondolja, hogy az azonos nemű kapcsolatok a normális, míg a hetero a fura?

Figyelt kérdés
Létezik olyan ember, aki nem szimplán homoszexuális, de azt gondolja, azt érzi hogy az azonos nemű párok illenek össze és neki a hetero furcsa.

2016. máj. 29. 16:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Utolsó: egy kulcsmondatot írtál most le.. Mivel a heteroszexualitás a standard, sőt magasztalt állapot, te nem szorulsz rá, hogy elfogadjanak, vagy támogassanak. Mivel ezt megkapod teljes mértékben, csak fel sem tűnik. Ha meg elkezdenének valamiért rossz szemmel nézni rád, te akadnál ki a legjobban. A melegeknek meg ezt kell életvitelszerűen elviselni.
2016. máj. 29. 18:40
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de azért a melegek is oltári nagy mártírokat képesek csinálni magukból ha arról van szó. Tudod nem csak neked van nehéz életed, nem csak téged nem fogadnak el, nem csak téged néznek le. Ezer más dolog miatt is kitaszíthatnak a melegségen kívül és nem hinném, hogy azoknak kisebb "értéke" lenne. Azért mert neked rossz és vannak csúnya rossz heterók még nincs jogod utálni őket, ahogy nekik sem lenne joguk téged.

Azzal meg nem tudom mi bajod, hogy a heteroszexualitás a standard. Igen, az a természetes, hogy több heteró van mint meleg. Így alakult ki a világ, így maradnak fenn a fajok. Az is természetes, hogy vannak melegek, de sosem lesznek többségben.

Amúgy meg akik így beszélnek a heterókról azoknak vajon nincsenek szüleik, testvéreik, barátaik? Ha esetleg gyereket akartok egyszer hogy fogjátok elviselni, hogy nagy valószínűséggel heteró lesz és "fúj" dolgokat fog csinálni??

2016. máj. 29. 18:51
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező dehogy fogadnak engem el, csak attól hogy heteró vagyok még nem fognak elfogadni. Sőt nem is fogadnak el sok ok miatt DE engem nem érdekel, kritizálhat akárki nem fogok változni.

"Mivel a heteroszexualitás a standard, sőt magasztalt állapot"

Na ettől pl rosszul lettem..

2016. máj. 29. 18:59
 14/29 A kérdező kommentje:
Miért, ez csak az igazság. Ha megnézel egy átlagos társadalmat, vagy a jelenlegi magyar kormány is a családoknak kedvez. De pl. a férfiak rendszeresen hangoztatják, hogy szednek fel nőket, de a nagyi is megdicsér ha hazaviszel egy menyecskét.
2016. máj. 29. 19:08
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehet de én ettől rosszul vagyok ennyi. Azért mert én heteró vagyok nem kell úgy tennem mintha valami felsőbbrendű faj lennék. Én utálom hogy heteró vagyok, de változtatni nem tudok,.. mert ugye bár nem lehet.
2016. máj. 29. 19:14
 16/29 A kérdező kommentje:
Miért utálod?
2016. máj. 29. 19:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezt így nem lehet elmagyarázni. Még magamban sem tisztáztam teljesen,no meg ilyennel még nem találkoztam és gondolom más se nagyon..

Egyszerűen nem érzem magam így jól.Olyan fura nekem, és mikor látom hogy a meleg párok milyen jól meg vannak, olyankor úgy vagyok vele hogy nekem is oda kellene tartoznom. Meg aztán rengetegszer lett volna esélyem hogy legyen valakim akivel boldog vagyok, mindig úgy éreztem nem így akarok élni.

2016. máj. 29. 19:25
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Ez az egy dolog van a világon, amit nem bírok felfogni az emberekben!!!!

Hogy lehet valakinek az furcsa és undorító, ha két ember szereti egymásr????

2016. máj. 29. 20:31
 19/29 anonim ***** válasza:
84%
nő-nő, férfi-férfi, férfi-nő, mindet normálisnak látom
2016. máj. 29. 22:29
 20/29 anonim ***** válasza:
91%

Hmm.. ezt már többször próbáltam magamnak is megfogalmazni, mert az tény, hogy nem ugyanazt érzem, amikor egy meleg párt látok, mint amikor egy hetero vagy akár leszbikus kapcsolatba kapok betekintést. Egyiket sem tartom a másiknál többnek/jobbnak, de ha meleg párokat látok (akár utcán, akár barátaim között vagy a tv-ben), akkor azt át tudom érezni, úm. meg tud hatni, egyszerűen szépnek látom (lévén, hogy jómagam is évek óta életk boldog meleg párkapcsolatban). Amikor viszont hetero vagy leszbikus párokat látok, az nekem olyan megfoghatatlan és valahogy nem jön át, hogy mi is annyira jó benne, de persze tök jó, hogy boldogok a saját kapcsolatukban. :) De - amint azt fentebb is írtam - soha nem gondolnám, hogy bármelyik kapcsolat is jobb vagy rosszabb. Azt gondolom, hogy mindegyiknek megvan a maga szépsége a benne élők számára és ez így van jól. :)

26f m

2016. máj. 29. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!