Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A seggnyalas mint fetis izgat valakit? Mik a tapasztalaok. Anal elott jo nyalni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 21:30
2/15 anonim válasza:
Ha borotválva van akkor mindig nyalok anál előtt, még nekem is élvezetes, nemhogy a passzívnak akkor miért hagynám ki? Na meg szerintem hamarabb el is lazul a másik ha a nyelveddel segítesz.
25/F
3/15 anonim válasza:
Természetes hogy kinyal szex előtt, ahogyan az is hogy szopom a farkát. Hisz övé a férfi szerep, enyém a női.
4/15 anonim válasza:
Egy formás seggű csaj seggét bármikor szívesen kinyalom, persze hogy izgat. Akár anál előtt, akár attól függetlenül.
5/15 anonim válasza:
Én hetero vagyok, de ha a nőknek jól esik a seggnyalás, akkor valszeg itt is.
Ahogy én is szeretek női ánuszt nyalni.
7/15 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem fétis, sőt elvárható igény a passzívtól feltéve, hogy borotvált. Én is szeretném ha szopna dugás előtt.
8/15 anonim válasza:
imádom barátom popóját nyalni meg csókolgatni
9/15 anonim válasza:
Az egyedüli negatívumok a higiénia illetve a borosta okozta irritáció. Ha ezekkel nincs probléma és mindkét fél élvezi, akkor érdemes élni vele.
10/15 anonim válasza:
Miért kell mindenre a fétis szót írni? Ez csak előjáték a behatolás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!