Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha csak azt szeretem mikor én szopok? Azt nem ha nekem csinálják?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 20:18
11/19 anonim válasza:
Én is jobban szeretem ha engem szopatnak mint fordítva :)
12/19 anonim válasza:
Én csak szopatni szeretek,nem önzőségből,csak a másik oldal nem izgat egyáltalán.
22/F
13/19 anonim válasza:
Én is azt szeretem jobban, ha én szopok.
Sőt, annál is jobban szeretem, ha kézzel juttathatom el a csúcsra, gyengéden és lassan masszírozva...
14/19 anonim válasza:
23:41 de ez pont az önzőség. Az ember sokszor csinál olyat ami őt nem izgatja, hogy a másiknak, akit szeret, jó legyen. A másik félnek sem biztos, hogy annyira jó a szopás (attól még mert itt sokan szeretik még nem mindenki) de mégis megteszi érted.
16/19 anonim válasza:
Bennem is ez az érzés van :) hogy én szivesebben szopok mint ha nekem csinálják :s a gondolata is kellemetlen, arra jobban szeretek gondolni hogy én mit adhatok a másiknak :) meg majd egyszer ki akarom próbálni milyen ha elém ül a srác és mindent végig tapizhatok és csak a kezem használom :D hátát aztán a kezemet tovább csúsztatni a melkasára aztán egyre lejebb és lejebb :D egyik combján egyik kéz másik combon másik kéz és valahol középpen találkozna a két kéz :D két kézzel dolgozni a srác lábaközét :D na de majd egyszer :)
17/19 anonim válasza:
(lany)-en szinten igy szeretem ha csak szophatok! imadom
19/19 anonim válasza:
isteni finom dolog erezni a zamatos kukit a szajamban es lassan szopikazni, cumikazni, nyaldosni, puszizni!! megveszek erte!kimondott orommel megyek szopikalni kukit minden nap! boldogan veszem a szopos szajamba a kukikat es mosollyal cumikalom!
40N-(qrva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!