Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mit csináljak, ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ez normális?

Figyelt kérdés
A menstruációm első napjától kezdtem el szedni a fogamzásgátló tabit.(Lindynette) És már lassan 2 hete tart a menstruációm. Mikor fog már elmúlni? Már teljesen kivagyok. Nem érdekel, abba fogom hagyni most már, lesz*rom, hogy levél közbe vagyok meg mindent. Ezen kívöl a mellékhatásait is tapasztalom, szóval nem érdekel az egész, lehet ma már be se veszem, kidobom a kukába az egész sz*rt.
2010. máj. 19. 12:10
1 2
 1/11 anonim válasza:

Lehet több értelme lenne, ha először elmennél a nődokidhoz és beszélnél vele...aztán kidobhatod a gyógyszert.

Egyébként meg nem ok nélkül fejezted be a kérdést :)

2010. máj. 19. 12:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, mert ki is dobnám legszivesebben, ha megtehetném. Bár, már nem kell sok hozzá, hogy valóban meg is tegyem. Rosszul vagyok tőle, nagyon ideges vagyok, depressziós, és nem múlik el a menstruációm sem. A páromat sem kívánom. Elegem van már az egészből. Nődokihoz hiába mennék. Még az elején vagy, ez természetes, majd elmúlik, stb,stb. Nem éri meg egyáltalán, hogy szedem.
2010. máj. 19. 12:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem a 2 hónapig volt vérzésem,utána elmúlt és csak a 7 napos szünetben van megvonásos vérzésem kb. 3 napig.Igaz más mellékhatást nem tapasztaltam soha.Ha nálad ennyi mellékhatás van,akkor valószínüleg nem ez a legmegfelelőbb tabi neked.Ne sértődj meg,de nem lehet,hogy a többség pszichés dolog nálad pl. depresszió,libidócsökkenés stb.

Valóban akartál te fogamzásgátlót szedni vagy külső nyomásra kezdted el? Az idegességedből erre következtetek és lehet,hogy egyik tabletta sem lesz jó neked,mert alapból utálod a dolgot.

2010. máj. 19. 13:21
 4/11 anonim ***** válasza:
ha már eldöntötted hogy szar az egész és kidobod a francba akkor miért vársz válaszokat?
2010. máj. 19. 14:33
 5/11 anonim ***** válasza:
A kidobálással még várj, mert a szervezeted nem kuka hogy beleteszel ezt azt, és mikor kedved van megvonod. Nekem is ilyesmi volt, menj el a dokihoz, ír másikat. a lényeg hogy nem szabad abbahagyni, hanem a következő leveelet már a másikból kell szedni. Vagy dobd ki de ne csodálkozz ha utána meddő leszel.
2010. máj. 19. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Valóban nem is akartam szedni. De szedném, ha nem lennének mellékhatásai. Főleg ez, hogy nem múlik el a vérzés.
2010. máj. 19. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne hagyd abba hónap közepén, mert felborul a hormonháztartásod, és még rosszabb lett. Hívd fel a dokit, kérj tőle tanácsot szóban.

A vérzésen kívül többi tünetet a idegesség okozza, ha a doki megnyugtat, el fog múlni.

2010. máj. 19. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem hány éves vagy?

Sajnos a szexnek a védekezés a legnagyobb árnyoldala.Az elég nagy baj,hogy nem te akartad a tabit elkezdeni szedni.Ugyanis,ha az ember meg van arról győződve,hogy ez a védekezési forma számára a nyerő,akkor nem adja fel az első problémánál,mert azt akarja,hogy sikerüljön,hogy beválljon.

De ha mondjuk a pasid nyafogása miatt kezdted el szedni,mert ő nem érez gumiban semmit így átpasszolta neked a védekezést,akkor tényleg utálni fogod és a világ kib.aszásának fogod tartani,hogy neked ezt el kell viselned.

Lehet,hogy másik tabletta fog bevállni neked,de tis tudnod kell,hogy ez nem játék.Ez felelősséggel jár,nem lehet össze-vissza szedni és hisztizni,ha nem tökéletes.Ennek is vannak hátrányai vagy bevállalod vagy keress más védekezési formát.Már most mondom,hogy mindegyik jár valamilyen szintű kellemetlenséggel. pl.hüvelygyűrű (neked kell felhelyezni,figyelni rá,hogy időben vedd ki stb) hüvelytabletta (ez megöli a spontán szexet,mert készülni kell rá,ugyanis aktus elött kell használni)

2010. máj. 19. 19:41
 9/11 A kérdező kommentje:

18 vagyok, eddig megszakítással "védekeztünk". Szóval attól talán még ez is jobb. És hát valóba nem akartam szedni, de tulajdonképpen én döntöttem így, nem bírtam már, hogy mindig azon aggódok, hogy meg fog jönni vagy nem. A gumit sosem húzná fel a párom.

Végülis várok még az abbahagyással, nem sokára biztosan jobb lesz majd ha megszokom, remélem.

2010. máj. 19. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
A pasid miért nem húzná fel a gumit? Inkább elnézi hogy szétaggódod magad, vagy rosszul vagy egyfolytában? Nagyon szerethet.
2010. máj. 20. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!