Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex lennék ha izgat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lennék ha izgat az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Videón láttam pár hónapja és azóta izgat! Egy fiú farkát verte (néha szopta) a másik és nem hagyta elélvezni. Illetve mikor hagyta akkor se ért véget a dolog hanem tovább csinálta és közbe simogatta a testét is. A srác "Sir"nek hívta végig azt aki verte neki és ha közel volt szólt mindig! Már most hogy leírtam is felizgatott! Nem vonzanak a fiúk de ez valamiért nagyon izgat! Ti csináltatok már ilyet? Jó? Nem bántátok meg? Ettől most én biszex vagyok?:(

2016. máj. 25. 08:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Cum controll a neve, és mivel fiúval izgat ezért igen, van benned biszex hajlam. Engem is izgat az ilyesmi.

De a barátnőm vevő rá, így vele élem ki jelenleg az ilyen jellegű vágyaimat

2016. máj. 25. 08:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Az enyém sajna nem vevő rá! Meg rájöttem, hogy izgat hogy egy másik fiú kezében a hatalom! Vmiért én ezt megalázónak érzem!
2016. máj. 25. 09:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem meg az izgatna, ha egy szemtelenül fiatal fiú felett lenne hatalmam:)

Majd egyszer talán kipróbálom:)

Első voltam

2016. máj. 25. 09:41
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak szerintem keveseket izgat! Bár ebben nem vagyok otthon! Csak tipp.
2016. máj. 25. 09:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, amikor ilyen témában nézelődtem akkor én is mindig oda jutottam, hogy csak ennyi a többségnek kevés.

Vagy sokkal többet akarnak, vagy valami komoly perverzióval társítva. Viszont ha bővíted kicsit a vágyaidat akkor elég sok érdeklődőt bevonzhatsz.

2016. máj. 25. 10:02
 6/11 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem meg elég sokakat izgat az ilyesmi. Lehet, hogy nem csak ez, de hogy a többség kipróbálná az ilyet az egyik (vagy mindkét) oldalon, az biztos.
2016. máj. 25. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#3as:

Hány éves vagy? :)

2016. máj. 25. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7-es,

28 vagyok

3. válaszoló

2016. máj. 25. 12:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 18, kicsit nagy lenne a különbség :D
2016. máj. 25. 12:47
 10/11 kovpet ***** válasza:
100%
Dehogy nagy, velem több lenne és az sem lenne túl sok :)
2016. máj. 25. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!