Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk ti mire gondoltok szopás/ szopatás közben?
Figyelt kérdés
Én arra hogy minél tovább tartson, mert szeretem2016. máj. 22. 13:43
2/13 anonim válasza:
Én hetero vagyok de szopás közben valószínű ugyan úgy érzek mint "Ti". Olyankor olyan mintha az agyamat is szívná és csak oda tudok koncentrálni minden érzékemmel.
3/13 A kérdező kommentje:
Én ilyenkor vagyok a legboldogabb. Bár szeretem a spermát mégis az jelenti a boldogság végét.
2016. máj. 22. 14:19
4/13 anonim válasza:
Ez a szopatás kifejezés valami végtelenül primitív.
Én vagyok a passzív de a pasim nem szopat, hanam orálisan sexelünke mindkettőnk örömére.
Amúgy nem gondolkodok semmin, hanem élvezem spontán módon.
5/13 anonim válasza:
A szopatás szónak tényleg van egy kis negatív felhangja, de attól még van értelme megkülönböztetni a kettőt. Hiszen arról van szó, hogy szopásnál átmenetileg a passzív fél irányít, aki csinálja az egészet az aktívnak; szopatásnál viszont az aktív diktálja itt is a ritmust, aki kapja a kényeztetést. Utóbbi sem jelenti feltétlenül azt, hogy erőszakos, csak hogy ő irányít alapvetően. Mi még szoktuk mondani a szoptatás szót is rá, az nem durva egyáltalán, viszont kissé komolytalan. :D
7/13 anonim válasza:
4-es vagyok ugyanaz a tevékenység más szemszögből, de engem nem szokott irányítani, hanem rám bízza magát.
De baromira elegem lett, hogy mindenki ilyen vulgárisan és közönyösen használja az orális sexre a szoptatást ez bulvárlap szintű.
A matektanár az szop.at!!
De nem a 'férjem", különben nem lenne az!
8/13 anonim válasza:
Meglep hogy van akit az izgat hogy tovább tartson! Én csak csajokkal voltam eddig de 20 perc után már kérdezik sok van-e még hátra! Szóval irigylem a partnereitek! Lehet ki is próbálom sráccal
9/13 A kérdező kommentje:
A szopást nem tudom megunni.
2016. máj. 24. 17:53
10/13 anonim válasza:
En arra, h mikor terunk A-rol B-re :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!