Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyes meleg pasiknak miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes meleg pasiknak miért kell fenntartani a látszatot, hogy "hűségesek"?

Figyelt kérdés

Volt több ilyen pasi,akibe belebotlottam,aki mindg kapcsolatban "hűséges",aztán hébe-hóba itt-ott lebuktak,holott tudtam,hogy van pasijuk.

Múltkor is láttam az egyik ismerősömet a plázában sétálgatni egy fiatal fiúcskával,aztán mikor rákérdeztem,hogy kivel sétált,letagadta,illetve kitért a válasz elöl,mivel tudom,hogy van pasija.

Én már volt olyan is,hogy felajánlottam egyeseknek,hogy oké,lehetünk nyitottak,de akkor szeretném tudni,nem pedig a hátam mögött tegye,szerintem egy kapcsolat az őszinteségről kellene szólnia.

De valamiért az ilyen pasiknak ez már nem tetszik,mert tartani kell nekik a látszatot,vagy miért van ez?

Miért jó nekik titokban,suttyomban csinálni ezt,ha amúgy is kapnának rá engedélyt?

2016. máj. 20. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Épp ez az, nem kell nekik engedély. Így izgalmasabb...
2016. máj. 21. 00:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát,ha izgalomra vágyik,tudok jobbat isxddddd

Csak utána nem kellene megsértődni és még nekik fentebb állni,ha lebuktak....

2016. máj. 21. 00:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Egyszer volt egy pasi,aki velem chatelt,erre egy álnickem megérkezett a barátja is,és lebukott előttem is,meg a barátja előtt is.

Egyszer még találkoztam is vele,amikor "szakított"a barátjátjával,csak ő nem tudott erről érdekes módon xdddd

Jaj,de naiv voltam,ha visszagondolokxddd

2016. máj. 21. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki a plázában császkál valakivel, az akár egy haverja is lehet, nem tudom miért kell rögtön dolgokat belelátni, ha meg rákérdezel és nem akar válaszolni az lehetséges, hogy azért van mert szerinte nem tartozik rád, mit csinál a szabadidejében. Nekem is van pasim, én is járok más melegekkel plázázni, planeton is vagyok regelve... most akkor én is látszatember vagyok?
2016. máj. 21. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lebukni a párja előtt tud, nem előtted akinek köze nincs a kettejük kapcsolatához.

Eleve nem illik rákérdezni egy ismerőstől, hogy dugod e a srácot akivel sétálgatsz. Ezt hívják magánszférának.

Mindenkinek három élete van: egy publikus, egy magán és egy titkos...

A másik dolog, ha egy kapcsolatot azzal kell kezdeni, hogy a másiknak felajánlod hogy dghat mással is, az nem kapcsolat.

2016. máj. 21. 13:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Jaj,hidd el az teljesen leszűrhető,ha valaki csak úgy haverokkal sêtálgat,vagy más is van köztük.

A pasi 30as és a fiú,aki vele volt max 20éves lehetett,és mikor meglátott engem eléggé zavarba jött.

Én is 20on éves vagyok,de már nem a naivabb fajtából.

Persze nem tartozik rám,de volt hogy nekem is udvarolt,aztán egy chat oldalon láttem,hogy kással is ugyanezt teszi,így előttem is "lebukott",habár nem volt köztünk semmi.

És volt,hogy a pasija álmickem felment erre az oldalra és közös chaten írta ki,hogy "lebuktál".És én is láttam,tehát duplán ciki lehetett neki.

Nekem meg akkor azt mondta.hogy már nincsenek együtt.

De én az is,erkedés elején elmondtam neki,hogy engem nem zavarna,ha isőnként mással is lenne,ha idővel unalmas lenne a szex csak velem,csak ne amhátem mögött tegye.

Erre meg még ő volt felháborodva,hogy hát az neki úgy nem jó.

szerintem inkább csak sz nem tetszene neki,hogy én is lehetmék mással,mert birtokolni szeret,de azt nem dzereti ha őt birtokolják...

2016. máj. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!