Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna?
Az igaz, hogy aktív vagyok, de azért írok. Nekem a magas fiúk nagyon bejönnek. Ha szép vékony, 190 cm, helyes, modell fiút látnék, én mindent megtennék, hogy észrevegyen, pedig én "csak" 183/185 vagyok. ;)
De neked se kell szerintem amiatt félned, hogy nincs neked való fiú. Sajnos-szerencsére mindenkinek más az ízlése. ;)
19/f/m
Én aktív vagyok, szóval csak tapasztalatot tudok megosztani. Nyilván van akit zavar, volt már úgy randim, hogy láttam a srácon első pillantásra, hogy zavarja a magasságom, miközben bakancsban alig volt magasabb nálam, de azért sok embernél nem probléma. Meg nekem is bejönnek a magasabb, vékony passzívok. Passzívoknál is biztos van akinek az alacsonyabbak jönnek be, ezen ne aggódj, meg amúgyse tudsz változtatni rajta.
25/F/m
Legyen meg 180 cm. Amennyiben nagyon sexy akkor ettől eltekintek :D
19/Feminin/Passzív
Én 186 cm magas passzív vagyok, így értelemszerűen elég nehéz magamnál magasabb aktív pasit találni. Az exem 190 feletti volt, de ez a magasság nyilván nem elvárás. A 180+ cm már tökéletes. 175 és 180 között, akkor ha nagyon jóképű, 175 alatt pedig már tényleg felejtős, mert nem tudnék úgy tekinteni rá, mint A férfire a kapcsolatban.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!