Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek titeket zavarna, ha a pasitokon/szexpartnereteken hímvessző papillomatosisa lenne felfedezhető?
Nagyon durván néz ki. :O De a pasimon elviselném hiszen a személyisége miatt szeretem.
20/F/a
Első vagyok, megnéztem és zavarna.
Van egy lézeres kezelés amivel eltüntethető, én megkérném rá a partneremet.
Mert ez így úgy néz ki mint egy horrofilm-lény, szóval nem hinném hogy a számba venném.
Bár két komoly kapcsim volt, a 2.ban vagyok, láttam már irtó ronda faxt is, amin mindenféle színelváltozás volt, és megmondtam a srácnak hogy bocs de nem.
Két hét múlva kiderült hogy bőrrák egyik fajtája.
Egy másik pasival sem mentem el, mert neki meg csupa szemölcs volt őt nem zavarta nekem kavargott a gyomrom.
Engem nem zavarna, senki sem 100%-ig tökéletes és ha egyéb panaszokat nem okoz nálad, akkor nem is érdemes foglalkozni vele, egy párkapcsolatban nem is ez a lényeg szerintem. :)
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!