Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát azért volt már olyan, hogy hamar továbbugrottam a szopáson vagy mondtam, hogy most hadd csináljam kicsit én, mert sokszor ért a foga a srácnak a makkomhoz és elég érzékeny.
25/F
Nem vagyok meleg se férfi,de azért válaszolnék rá.:)
Egyszer erősebben lenyomta egy srác a fejemet. Elég fájdalmas volt, amikor lecsúszott a torkomon. Mellesleg hányingerem is lett tőle.
Aki csinálja annak kellemetlen lehet, ha a másik bedurvul. Ő pedig a fogaival tud kellemetlenséget okozni. A száj belül nedves és kellő síkosítást kap a pénisz,ha nem karcolod a fogaiddal vagy harapsz rá,akkor nem lehet úgy fájdalmat okozni véletlenül. Néha nagyon erősen szívom,de úgy látom még az is inkább élvezetet okoz.:)
Miért szólnának le? És ettől miért kap el kangörcs? Épp bénázás a téma és az,hogy hogyan lehet fájdalmat okozni.:D
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!