Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki használ Rush-t a szexhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki használ Rush-t a szexhez?

Figyelt kérdés
Én már kipróbáltam párszor! Marha jó! Feloldja a gátlásokat, ellazít.Szexuálisan felpörget.

2016. máj. 16. 18:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Ha "szerekre" van szükség a szexhez, az már régen rossz.

F,29

2016. máj. 21. 23:56
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
ki beszélt itt szükségről? te soha nem próbáltál ki poénból, kíváncsiságból semmit? senki nem beszélt arról, hogy máshogy nem megy
2016. máj. 22. 09:57
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Poénból drogot használni, ez igen... Elég szomorú, hogy ez a melegeknek ennyire természetes.
2016. máj. 22. 11:51
 14/17 anonim ***** válasza:
92%
Azta de sötét itt valaki :D
2016. máj. 22. 11:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A drog függőséget okoz. A poppers beinhalálva viszont annyira gyorsan távozik a szervezetből, hogy az agyban nem alakul ki függőség a szer iránt. Mégis, ha valaki függ tőle az extrém ritka eset.

Én sokáig használtam, és elég sűrűn szívtam belőle, mégis teljesen jól megvagyok nélküle, nem hiányzik cseppet sem.

2016. máj. 22. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem leszel föggű, akkor minden oké? Biztos én vagyok prűd de szerintem nagyon gáz hogy ez itt mindenkinek ennyire természetes.
2016. máj. 22. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Eppenseggel popperstol nem leszel fuggo, de orrba inhalalva(hiaba nem ez a rendeltetesszeru hasznalat, igy csinaljak) sokkal karosabb, mint a fu(ami viszont lelki fuggoseget kialakithat, fizikait nem)
2016. máj. 22. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!