Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt párom kémkedik? Ezekbutan tartsam vele a kapcsolatot?
Meleg kérdés! De ettől függetlenül szívesen varom a normális válaszokat heteróktól is.
volt egy kapcsolatom, de nem igazán működtek a dolgok. Azt tapasztaltam az utóbbi időkben, hogy neki a baráti társasága elkezdett rám irkálni romeon. Először nem tűnt fel a dolog. Azt gondoltam csak ismerkedni akarnak. Ő azt hiszi, nem tudok erről. Meg hogy nem tudom hogy az ő ismerősei. De érdekesmód sose jött össze a találkozó. Mert tudták tőle, hogy mi együtt voltunk.
Meg azért sem, mert ők maguk nem is akartak találkozni. Csak a volt párom mondta nekik.
Ez engem nagyon zavar. Vege a kapcsolatunk, úgyvoltam vele maradjunk haverok.
De az az igazság, azt csak azért mondtam neki. Mert meg kötődőm hozzá. Az az igazság, kicsitszeretem őt még.
De ezek után, atgonlva ott tartok. Hogy teljesen megszakitom vele a kapcsolatot. Volt köztünk egy kis mosoly szünet. Nem beszéltünk egymással. Majd ram írt, bocsánatot kert. Akkor békültünk ki hogy legyünk haverok. Mert ő tartani akarja velem a kapcsolatot.
Azok után hogy rájöttem, azért irkálnak emberek planeton. Mert ő mondta nekik. Ezért igy hogy egyedül vagyok. Nem szívesen ismerkedek. Nem is érdekel a dolog. Mert nem tudom hogy az a szemely konkrétan engem keres, vagy csak mondtak neki. Ez nagyon nagyon aggasztó. Meg ki tudja miket mond rólam nekik. Én mindig őszinte voltam vele. Sose taktikáztam. Viszont vele pont az ellenkezője igaz.
Ráadásul lesz egy buli a jövő héten, amire meghívott. De ezek után nem igazan tudom hogy mennyek-e.
Az agyam azt mondja ne mennyek. Hagyjam az egészet. De viszont valahol mégis érdekel. Lefeküdni biztosan nem feküdnék le vele. Ezt ő is tudja. Nem is azért hívott. Ismerem annyira.
Lényegében ezt hogy ismerőseinek mondja hogy írjon rám. Ezt már régebbota tudom. Csak mostanra telt be a pohár.
Ti mit tennétek? Elmenetek a buliba? Tartanátok a kapcsolatot vele?
"Azért legyél hűséges, hogy az ő hiúságát legyezgesd még azok után is, hogy szétmentetek. Nárcisztikus személyiség kis pszichopata beütéssel. Mármint nyilván nem a baltás gyilkos pszicho, hanem a kicsit lelki nyomorgató típus. Döntsd el, kell-e még ez neked."
Eléggé hiú. Az biztos. Jól néz ki, tudja is magáról ezt.
"Ez soha nem biztos!
Legyél határozottabb, ne a gyk-n, kérdezd meg hogy elmenj e az ő bulijára, mert a válasz egyértelmű, hogy ne.
Ha már nem jártok és ennyire szétmentetek ugyan milyen havarjának akar ő bemutatni téged amikor már ti sem vagytok havork...és ugyan minek?
Ne légy madár."
Igen, egyértelmű hogy nem kellene elmennem. De valamilyen szinten érdekel is a dolog... Én inkább azon vagyok kiakadva, hogy az ismeretségi körében mondogatta embereknek hogy írkáljanak rám. Ennyi. Ez zavar engem. A haverjának azért akar bemutatni, mert velük régen is meg akart ismertetni. Most jönnek majd erre. Meg mivel úgy tudja fenn akarom vele tartani a kapcsolatot. Ezért is hívott meg a házibuliba. Viszont a kapcsolatunk az évek alatt alakult ki barátságból. Szakítottunk, volt egy 2 hetes szünet köztünk... Ez alatt a szünet alatt írtak rám planetromeon azok a bizonyos emberek is. Meg a szünet előtt is, de én főként az oldat nem is használtam. Mindig megírtam mindenkinek hogy van párom. Viszont azt nem tudtam sokáig, hogy ő mondogatja nekik azt hogy írjanak rám, ebben mostanra lettem biztos hogy ez neki köszönhető. Azt is tudom, sokan tudják együtt voltunk.
Ő pedig az oldalon kereső embereknek, akiket esetlegesen tényleg érdeklem. Azoknak meg azt mondogatja hogy csak szexet keresek. De ez rám egyáltalán nem igaz. Sosem voltam az a kicsapongó típus. Ezt ő nagyon is jól tudja. És ez is idegesít. Neki lényegesen nagyobb a haveri köre... Abban is biztos voltam hogy ha valaki érdeklődni fog, akkor valószínűleg tőle fog érdeklődni. Ezért is töröltem magamat az oldalról. Tudom hogy ez is hiba, hogy töröltem magamat. Pont most kellene jobban ismerkednem. De ez így nekem teljesen elveszi a kedvemet. Ennyi.
És ő mivel úgy tudja, erről én nem tudok. Ezért akarja a haverságot tartani velem. A bulin akar bemutatni az összes haverjának, azoknak is akiket én nem ismerek. Mert mondjuk az ország másik végén lakik. 100%-ig biztos vagyok abban megerőszakolni senki nem fog. :D Ne kérdezd honnan, de tudom. Ennyi. Vegyes társaság lesz amúgy is, lányok fiúk, heterók buzvik...
" az én volt barátom fellépett fbomra, megkarcolta barátom kocsiját, zaklat a munkahelyemen, a lakásunknál...hívogat...szerintem örülj, hogy a tiéd csak csávókat küld rád:D"
Hát sajnállak téged.
Én nem úgy élem meg, hogy olyan jó dolog. Azértír rám valaki. Mert egy harmadik személy mondja neki. Azt a valakit aki meg rám ír, azt meg totál nem is érdeklem. Csak megtudják amit akarnak, aztán el is tűnnek. :D Szerintem ez annyira nem csodálatos dolog. :D Így nem lehet ismerkedni. Mert így a találkózó sem jön össze. Szexet nem kimondottan keresek. Ha találkozok valakivel, úgy indulok a randira hogy egy kávé és beszélgetés. De így ez nem lehetséges. Meg nem is akarok így találkozni senkivel sem. Ez van. Ez a helyzet.
Nem tudom te mit szólnál fordított helyzetben.
---------------------
Tudom azt is hogy gyerekes hogy itt kérek tanácsot. De el vagyok keseredve. Nincs kedvem semmihez. Már hónapok óta edzeni sem edzettem.
Szüleim nem tudják ezt rólam, senkivel nem tudom megbeszélni ezt. Ezért regisztráltam be erre az oldalra.
12:59
Olyan emberek kezdtek el rám irkálni, akik alap esetben rám se bagóztak. Tudom, ez fura feltételezés. Meg egyszer rám írt egyik haverja. Hogy sze x eljunk. Küldött Képeket. En nemet mondtam. Majd pár hónap múlva láttam fent van a srác, nem is valós fotókat küldőt, mert akkor már kint voltak a sajátkepei. Nem ő volt a küldött képeken. Amikor pesten voltam haveromnál. Akkor is rám irt több olyan ember is, akiktől tudom hogy a vol paromnak ismerosei fb-n. Rám irt egy fickó akiről tudom hogy régebben abban a megyébe lakot ahol én. Olyan szöveggel hogy egy ilyen jo pasi mit keres it. Erdekel-e sz ex. Írtam neki hogy nem érdekel. Nem azért vagyok itt. Csak ismerőshöz jöttem. Az a gáz ebben, hogy nekem az a fickó regen tetszett. Rá írtam 2x amikor nem volt senkim. Nem is válaszolt. Meg a másik, honnan tudta nem vagyok pesti. Meg hogy nem-e keresek sze xet. Tudom. Ezek lehetnek véletlenek is. De ezeknek az embereknek a nagy része ismerőse fb-n is. Es tudom. Ezek olyan emberek. Akiknek en tuti nem kellenék. En egy egyszerű átlagos srác vagyok. Ennyi. Túl sok az egybeesés.
Van sok dolog is. Csak nagyon hosszú lenne leírni. Telorol irok mert nincs gépem.
13:04
Nekem mar az az igazság total nincs is kedvem ismerkedni. Először agyilag meg lelkileg kell rendbe jönnöm. Nem igazab bízok mostan magamban, meg másikban sem. Arra viszont kíváncsi lennek hogy hogyan ismerkedjek máshogyan?
Vagy hogy egyaltaln hol ismerkedjek? Alteregóba voltam párszor. Az nem az en vilagom. Sok felszínes buz ival megtöltve, ott is az emberek 80%-a pénzre megy. Meg arra hogy valaki megba ssza, vagy megbas zassa magát.
Meg amúgy is messze lakok pesttől. En ezért nem fogok felutazgatni.
Igen, tudom. En is kezdeményezhetnék. Sose szoktam, az az igazság eléggé önbizalom hiányos vagyok. Akiket megismertem, többnyire ők írtam rám. Eddig csupa csalódás volt minden.
13:35.
Nem. Nem jól érted. Jártunk. Aztán ő éltünk kéthetre. Mert rájött nem fog menni a dolog. De ő rángatott bele ebbe az egészbe. Én őt mindig fenntartásokkal kezeltem. Mert tudtam hogy taktikázik. Úgy forgatja a dolgokat hogy neki legyen jó... Ő mindig össze akart velem jönni. Én kedveltem őt. Szerettem. De tudtam nem fog menni, mert külön világ vagyunk. Külsőleg es belsőleg is. Kicsit a viselkedesunk egyforma, bizonyos dolgokban a felfogasunk is. Ez tetszett neki szerintem bennem. Mondjuk mindig azt hajtotta jo pasi vagyok. Meg hogy miért nincs önbizalmam. Mondtam is neki, hogy a sok felszínes koc sog miatt nincs. :)
A lényeg az, a kapcsolatunk nem úgy ment ahogyan képzelte. Eltűnt, mert megijedt. Aztán amikor rájött hogy szarok rá akkor elkezdett irkálni. Igy bocsássák meg, úgy bocsássák meg. Meg tudja ő a hibás. Meg is bocsátottam, úgy voltam vele. Jól van. Legyünk haverok mint a legelején.
De ezek amikre most kezdek rájönni. Meg kitudodnak. Meg meleg haverom mondta, hogy azt mondja rólam. Csak sz exet keresek. Hath kösz. Kutvara nem csak sz exet keresek. Sőt. Azt nem keresek. Azt talal az ember a legkönnyebben. A melegek 80% csak szexet keres....
Azt is tudom, sokan azért nem állnak velem szoba, mert tudjak nem fekszek össze az első randin. Pedig a legtöbbjüknél ez pont hogy úgy megy hogy mar az első találkozon szxelnek.
Nem is értem. Minek írok ezeket ide le. Lassan ott tartunk hogy en vagyok a hibás hogy igy jártam.
Tudom. Nem vagyok tökéletes. Meg lehet parranoidnak tűnők. De amikor mar haverom mondja, hogy ezt beszélik rólam. Meg ezeket a dolgokat tapasztalatom.
De belegondolva. Tényleg zszarni kellene bele az egészbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!