Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi és meleg fiúk! Ti elégedett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi és meleg fiúk! Ti elégedettek vagytok magatokkal?

Figyelt kérdés
Sok partnerem volt már. Jó pasik, de ahogy szokott lenni csak 1-2 talikra. Azonban mindig ismertem a hibáimat, de mostanában ahogy nézem a fiatalabb srácokat egyre rosszabbnak érzem magam, mert annyi helyes, jókiállású, értelmes, stb srácot látok, hogy úgy érzem én sz-r vagyok. Most ne értsetek félre. Nem szoktam így panaszkodni és most se akarok. Tehát nem önsajnáltatás. CSak érdekel, hogy másokban is van-e ilyen vagy egyedül vagyok ezzel. Tudom meg kéne tanulni elfogadni magam, de ha mindenkit jobbnak érzek (vagy inkább csak azokat veszem észre, hisz azok tetszenek) akkor nehéz :D De amúgy sokszor érzem magam jónak, stb. Szóval nincs depi, stb.
2016. máj. 10. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elégedett vagyok magammal, ettől függetlenül egy igazi álompasiba vagyok szerelmes.
2016. máj. 10. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A tinik kifejezetten jobban néznek ki, mint én mikor ennyi idős voltam. Iszonyat jóképűek, stb. Borzalmas:( Együttérzek veled. Én is néha rosszul érzem magam.
2016. máj. 10. 23:18
 3/3 anonim válasza:
100%
Nyugi nem vagy egyedül. Én régen kövérebb voltam olyan 15 éves koromig és cikiztek is ezért. Na ezek elég rosszul tudtak esni és ezért is van nekem vacak önértékelésem. Mindig a hibát keresem magamban: na most ott van egy kis fölösleg, itt egy pattanás, nagy a seggem... Mostmár edzek és lefogytam de ezek még a mai napig itt vannak bennem. Hiába vagyok fiatal és hiába mondják mindig régi ismerősök hogy mennyit fogytam tovább akarom magamat javítani... És bármikor amikor meglátok egy jó külsejű pasit ez az önértékelésem egyre mélyebbre csúszik. De azértmár mondjuk sokkal jobban érzem magam mint gyerekkoromban :) Nem tudom hogy erre gondoltál-e de azért megosztottam veled ;)
2016. máj. 12. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!