Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elkepzelheto, hogy Ruki (the...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkepzelheto, hogy Ruki (the GazettE) meleg?

Figyelt kérdés

Nem a kulsejen vagyok kiakadva, mert nyilvanvalo, hogy ha egy visual kei bandaban jatszol, akkor nem lehetsz smink nelkul, farmer-polo-tornacsukaban. :D ez alapjan nen lehet itelkezni.

Hanem hogy Twitterre kiposztolta a legujabb kormet (egyebkent is gyanusan szereti mutogatni a kormeit), es egyebkent a formaja egeszen szolid, de szerintem ezekkel mar nem lehet megujjazni egy nőt. Innen jott a sugallat, hogy talan neki nincs is szuksege ilyesmire, mert meleg es azon belul is passziv. Meg mondjuk shoppingolni sem szeretnek annyira a pasik, de neki ez a hobbija.

Ellene is szolnak ervek, peldaul hogy hetkoznapokra (es sokszor interjukra sem) csipi ki magat, elmegy smink nelkul, egyszeru ruhakban is, ami szerintem arra utal, hogy ez a kulseje csupan a szinpadnak szol.

Amugy teljesen ferfiasnak tunik, mert nem affektal, nem szeret sokat beszelni es nem egyszer sut el heteroszexualis poenokat. Szoval lehet, hogy csak kepzelodom, es a japanok elegge zarkozottak, talan emiatt nem lattuk meg csajjal (nem, Reila nem a baratnoje volt, nem is letezett ez a nő).

Gondolom, inkabb a muveszi venaja (es persze a munkaja) az, ami megengedi neki, hogy onmaga legyen anelkul, hogy hatranya szarmazna ebbol. Magyarorszagon csak le kellene szallnia a repulorol, es ossze is vernek szerencsetlent. :D

Egyebkent azert erdekel ennyire a dolog, mert eppen keszulnom kellene az elkovetkezendo 8 vizsgamra. De lehet, hogy a Ruki szexualis orientaciojaval kapcsolatos kutatasaim eredmenyeit fogom megosztani a tanarommal egy kettesert. :D

Azert, ha valakinek van hasznalhato infoja a dologrol, nyugodtan megdobhat vele. Imadom a GazettE zeneit,de a teljesseghez hozzatartozik, hogy szeretem tudni, milyen szemelyisegek allnak egy-egy dal mogott.

2016. máj. 10. 10:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok,a tanukis :D az egy olyan japán fórum ahová ha volt egy vk/jrock pasival/csajjal kapcsolatod akkor ki tudod írni a tapasztalataid.Nem mind igaz,de van ami igen,sőt sok a fényképes bizonyíték is!Itt egy oldal ahol egy ideig valaki ezt fordította angolra,ha tudsz angolul,a ruki tag-el ellátott posztokat olvasd végig :P ha nem írj nekem egy privátot és szívesen kimazsolázgatom az izgibbeket és lefordítom.tt az oldal: [link]
2016. máj. 11. 09:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Ja, bocs! Általában rendesen szoktam válaszolni, de most valahogy rákattantam, hogy ide trollkodok ... Bocs, még egyszer, befejezem! :-)

Egyébként 41 éves vagyok :-P

2016. máj. 11. 09:50
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 koszi, olvasgattam is. Lehet, hogy nem mind igaz, de majdnem mindenki ugyanugy jellemzi Rukit az agyban, szoval talan ezek a kozos pontok adjak az igazsag magvat. :D ezek alapjan egy onzo, szubmissziv alkat, de szeret iranyitani, beszelni mar nem annyira. Egyebkent atlagos a technikaja es a meretei is, viszont a csokolozasban viszonylag jo.

Koszi meg egyszer, ma is tanultam valamit

:D

2016. máj. 11. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen,valahogy én totál nem ilyennek képzelném,de amúgy sem lesz alkalmam megtapasztalni xD Nagyon szívesen :D
2016. máj. 11. 16:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Szamomra is olyan visszahuzodonak tunt, de ezek szerint megszerzi, amit akar. :D
2016. máj. 11. 16:36
 16/18 anonim válasza:
100%
Valószínűleg nem meleg. Egy interjúban mondta hogy sok ember melegnek nézi őket a kinézetük miatt. És nem olyan hangnemben mondta mint aki egyet ért velük :D
2016. nov. 26. 22:29
 17/18 Rukifangirl33 válasza:
100%

Nos szia kedves kérdező^^

Ruki nem meleg valóban.... Na jó nem körítek hanem a lényegre térek! Amit a tanukin írnak Rukiról egyáltalán nem igaz! Ruki nem feküdne le senkivel azért mert ő úgy gondolja. Ő csak is szerelemből feküdne le bárkivel is. Ráadásul nem egy olyan back stage videó van amin szinte sírva kiabál egy fannal hogy ne érjen hozzá. És Ruki még azt se szokta megengedi egy fannak hogy megölelje, nem hogy még le is feküdjön vele... Ha meg igaz a pletyka akkor szívesen kipróbálnám de ez most nem lényeg>< ja és elmondom hogy Reila létezett valamijen szinten, mivel ő szimbólizálja Rukinak az ex barátnőjét, aki öngyilkosságot követett el... Ja és Ruki rengeteget beszél,ami Kait sokszor idegesít. Egyszer csöndre intette Rukit, de ő csak azt hitte hogy viccel, ezért tovább folytatta a beszédet. Ja és a sok tetoválás szintén egy ellenérv a melegségre vonatkozóan, mivel egy melegnek álltalában nincs teletetoválva mind a két karja! Tudom hogy már régi ez a kérdés de gondoltam eloszlatok pár tévhitet^~^

2018. dec. 11. 21:29
 18/18 Rukifangirl33 válasza:
100%
Nem rég olvastam egy blogot miszerint Ruki meteroszexuális! Ez annyit tesz hogy egy HETEROSZEXUÁLIS FÉRFI,sokat foglalkozik a divattal, kozmetikával stb. Szval ez magyarázatot ad sokmindenre.
2020. febr. 15. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!