Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adhatok még neki, hogyan tudom elvarázsolni, miként tudom kifejezni neki azt, hogy szeretem?
Pedig én most akartak elkezdeni olvadozni, hogy milyen aranyosak lehettek meg hogy lehetsz ilyen rendes..
De mi történt?:( Miért nem voltál neki elég jó?
A végleges szakítás még nem történt meg, de már mindketten azon vagyunk ,hogy ezt átbeszélve megtörténjen. Ehhez még egy utolsó találkozást meg kell ejtenünk.
Sajnos néha azok a dolgok nem mindig elég a másik embernek, amit teszel érte, nem mindig úgy értékeli azt a sok fáradozást amit a másikért tesz.
Általában mindig azt mondta rám, hogy én túl jó vagyok (nem önfényezés, tényleg ezt mondta), én egy nyugodt, visszafogott, dolgos és csöndes aktív fiú vagyok.
Viszont ahogy szokott lenni, az embereknek a rossz fiú stílus jobban imponál.
Az elmúlt pár hóna szép volt, de remélem jó barátok maradunk. És soha nem szabad keseregni, hiszen mindenkinek megvan a párja...csak keresni kell!!!!!! :-)
Nagyon későn olvastam ezt a kérdést és a válaszokat is.
Amikor a kérdés íródott,már egy éve egy álomszerű párkapcsolatban éltem valakivel,akit életem párjának hittem. Aztán 2017 október végén,szinte teljesen hasonló szöveggel szakított velem.
Másfél évig szinte csak fizikailag léteztem.Mára lelkileg helyrejöttem,de azóta sincs senkim, mert az idő múlásával egyre jobban nem tudom elhinni,hogy mindenkinek van igaz és tartós párja,csak várni kell...
Remélem, a kedves Kérdezőnek azóta rendben van az élete és boldog,szeretetben dús kapcsolatban él!
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!