Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már meleg tanárotok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már meleg tanárotok? Esetleg volt akitől akart "valamit"?

Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Csak olyan volt aki nagyon furán beszélt és járt. Eléggé feminin volt, emellett tudom hogy volt családja. Nem tudom, lehetséges hogy csak ilyen furcsa. Amúgy nem volt vonzó női szemmel sem. Ennek ellenére bírtam.
2016. máj. 6. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tanított de sulinkban volt meleg tanár. Noha nem vállalta fel. De aztán én megtudtam róla, megkért hogy ne szóljak róla senkinek a suliban, mert félt hogy kirúgják. Gyakran beszéltem vele, és nagyon kedveltem. szóval titokban tartottam Már nem járok oda de Néha szoktam látni a városban akkor mindig megállok beszélgetni vele. Azóta már felvállalta és barátja is van.
2016. máj. 6. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt meleg tanárunk, nem tudok róla, hogy diákokkal próbálkozott-e, de nem hiszem.
2016. máj. 6. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Van egy 40-50 közötti férfi lehet. Családja van. De mindenki szerint meleg, mert nagyon buzzis. Tipikus az, akin az akarata ellenére lehet látni.
2016. máj. 6. 16:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy feminin tanárom, akinek szintén volt felesége és családja.

Illetve gimiben volt két leszbi-gyanús tanárnő, akiről olyan pletykák terjengenek mostanában, hogy együtt élnek. De már nem járok oda, szóval fogalmam sincs, hogy igaz-e vagy sem

2016. máj. 6. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

középsuliba tesitanárom

Többször bejött amikor zuhanyoztam

2016. máj. 6. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az OF-em az. Az érdekes hogy rólam tudja hogy az vagyok, de nem mondta el magáról, csak egy volt diák mondta el, hogy egyébként az, csak úgy van vele hogy tanárként nem lépheti meg ezt MO.
2016. máj. 6. 21:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy meleg tanár. Sosem probálkozott diáknál. Viszont a heteró tesi tanár kavart egy diáklánnyal.

Szerintem ha egy tanár meleg az nem tartozik igazán a diákokra. Az a lényeg hogy jó pedagógus legyen. Az hogy kit szeret az pedig magánugy.

2016. máj. 6. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
volt főiskolán, és nem
2016. máj. 9. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!