Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már esetleg meleg, leszbikus, transzexuális, pedofil, nefrofil, vagy egyéb ferdehajlamú tanárotok?
Nekem nem volt még soha, egyik sem. Miben nyilvánul meg a tanítási órákon a ferde hajlama?
Mert elvileg nem szabadna megnyilvánulnia, s ezzel az oktatást zavarnia. Úgy kell tanítania mintha teljesen "normális" lenne, úgy értem hogy csak az anyaggal kell foglalkoznia, semmi egyéb mással.
Nekem a tesi tanárom volt, még általánosban. Mindig beszólt valamit, pl. h lefényképezi magát félmeztelenül - persze alulról - és majd átküldi a képet... Meg emlékszem át sem öltöztünk tesin barátnőmmel, hanem vele beszélgettünk (mert amúgy bírtuk, elég jó fej volt:) , és úgy írt be ötöst, hogy még csak torna cucc sem volt rajtunk:D A többiek meg fel voltak háborodva...xD Meg hát mindig elég fiatal női voltak... Én bírtam barátnőmmel:D Velünk ment a kivételezés... Elviselhető volt:D Aztán bekerültem középiskolába, és tesiből semmit nem tudok... Hát igen.. Megsz*ptuk:)
16/L Honey
nekem állitolag a fizikatanárom pedofeelinges. pedig családapa. csak... hallottam történeteket. :/
amugy középiskolás, 9.es vagyok. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!