Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hátrány, hogy ilyen vagyok? Más is van, aki hasonló személyiségű?
Ugye én is fiú vagyok, és sok sztereotípia él, hogy egy fiúnak milyennek kell lennie.
A helyzet az, hogy én annyira nem vagyok fiús, se külsőre, se belsőre.
Jó, gondolom mindenkinek mást jelent a "fiús".
Nem vagyok egy hercegnő, szerintem fiúsan öltözködök, csak alacsony vagyok, és vékony, az arcom sem olyan karakteres, így talán tűnök kevésbé fiúsnak.
A személyiségem: én pl. arra vágyok, hogy ne én kezdeményezzek, hanem hogy engem hódítsanak meg, udvaroljon nekem valaki, egy nálam erősebb, magasabb fiú, aki megvéd, és biztonságot nyújt, aki átölel alvásnál, aludhatok a mellkasán, aki hazakísér este, mert én félek a sötétben, aki nekem adja a kabátját, ha fázok, aki megnézi velem azokat a filmeket, amiket ő ki nem állhat, de elnézi, hogy én nem nézem meg a horrorfilmeket, pedig ő szereti, aki kedves, és figyelmes, és jobban kifejezi a szexuális vonzalmát, mert én félénk vagyok és visszahúzódó, és ez őt nem zavarja, és szereti, ha a nyakába ugrok, és akit nem zavar, hogy én nem szeretek sportolni, és...
Hát, hirtelen és ömlesztve ennyi jutott az eszembe.
Gondolom azért sokaknak feltűnt, hogy nem épp egy tipikus fiú jellemzését olvasta.
Ugye egy meleg attól meleg, mert fiúként a fiúkat szereti. Hogy én mennyire vagyok, vagy nem vagyok fiús, és hogy ez zavar-e valakit, az szubjektív.
Én elfogadtam magam ilyennek, nem szeretnék megváltozni, így érzem jól magam, de azért kicsit félek, hogy így nem sok esélyem lesz a fiúknál, mert pont a lényegi dolgok hiányoznak belőlem (ennek nem tudom menni értelme van).
Köszönöm aki válaszol (és megértette a problémámat)!
Kb. én is ilyen vagyok. :D
Annyi, hogy én külsőre fiús vagyok, nem affektálok, és szeretem a horrort. Viszont én nem szeretek ilyennek lenni, amikor valakivel vagyok, akkor egyből nekem is előjön ez az énem, ilyen kis visszahúzódó, félénk, és ezt nem szeretem de nem tudom, hogy ezen hogy változtassak.
Sportolni én sem sportolok, de kéne. Egy barátom mondta, hogy attól nőne az önbizalmam, és talán kevésbé lennék ilyen félénk.
Egyébként a kérdésre is válaszolva ne félj, fogsz találni valakit. Vannak, akiknek kifejezetten ez az esete. Nekem is volt barátom, igaz, csak fél évig, de más okból szakítottunk.
én is hasonló srárot keresek mint te :)
szeretem ha Vki bújós meg kis aranyos meg még amiket leírtál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!