Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi fiúk! Mekkora a farkatok?
17/4 cm
A herezacskóm, maga a rudi és a töve csupaszra borotvált, de a köldök és farok közti szőr megvan, általában 1-2 cm-esre lenyírt állapotban. Panasz még nem volt.
22/F
16/4. Ne érezd magad szarul, nekem pl nem a mérete számít, sokkal inkább az, hogy hogy használja.
Meg nekem a szőrös de karbantartott farok is bejön.
19/f
14/7 33 bi.
Csak azt nem értem, hogy ha ilyen sokaknak 16-18 cm-es, akkor hogy jön ki (az orvosok által is hitelesnek tartott) 14-15 cm-es magyar átlag, amit már több évtizede számos felmérés során kihoznak.
Amúgy nem tudom a Tiéd mekkora, de az tényleg úgy van, hogy nem annyira a méret a lényeg, minthogy hogy tudsz bánni vele. Legalábbis az enyémre (szerencsére) még nem volt panasz.
15:
Mert ahogy az átlagmagasság is nő a generációk múlásával, úgy nő az átlag farokméret is. A mai 60-70 éves emberek alacsonyabbak voltak 20 évesen, mint amilyen magasak a mai 20 évesek. Lehet hogy az átlagmagasság is Magyarországon a férfiaknál 175 cm, de ez a 18-99 évesek átlagmagassága. Viszont ha csak a 18 éveseket néznénk, akkor ez a 175 cm több lenne.
Ugyanez igaz a farokméretre is. Neked esélyesebben nagyobb a farkad, mint a nagyapádé volt. Lehet hogy az átlag 14-15 cm, de ebbe megint bele van véve 18-99 között mindenki. Csak a fiataloké viszont átlagban egy kicsit nagyobb.
A szőr nem gáz, ez állattól függ. Az ,h jól e neki vagy sem.
Nekem 16/es géppel borotvalom. Viszont a fiúknak általában átlagos farkuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!