Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ez most gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most gáz?

Figyelt kérdés
Én bi vagyok de úgy általában a nőkhöz vonzódok. De nagyon csábítanak a sportos izmos férfiak és kíváncsi vagyok hogy milyen érzés. Ha meglátok egy ilyen embert az kívánom hogy bár megrakna. Na az most gáz ha a "nagykifli" kissebb nálad? Én 187 cm vagyok és 77kg ritkán találkozok nálam magasabbal. Ez zavarna benneteket az ágyban ha nálatok nagyobbat kéne megraknotok vagy még vonzóbb lenne? És ez nem fura hogy a "női szerepre" vágyok?
2016. máj. 2. 12:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz vagy fura

Ha úgy érzed, erre vágysz, akkor tedd azt, nincs ezen mit túlragozni. :D

2016. máj. 2. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavar, sőt én 180 vagyok és izgat, ha magasabb nálam a passzív.

25/F

2016. máj. 2. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is 187 körül vagyok 72 kiloval, de engem kicsit zavarna ha a partnerem sokkal alacsonyabb lenne nálam. Mondjuk 180 még belefér.

19/Feminin/Passzív

2016. máj. 2. 16:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!