Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Huszonévesen kezdőnek lenni gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonévesen kezdőnek lenni gáz?

Figyelt kérdés
Eddig csak lányokkal voltam, de egy ideje mozgat sráccal is. Csak tiszta idiótának érzem magam, hisz fiúkkal sose volt dolgom. Nem vágom, hogy szokás... Meg eleve nem fura a másiknak, hogy ennyi idősen...?
2016. máj. 1. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kicsit utána olvasol a témának (netes fórumokon pl), akkor láthatod hogy rengeteg férfinak meg 30-40 éves korában van az első alkalma másik férfival.

Na ők talán már gondolhatják hogy le vannak maradva (nincsenek), de te inkább ne.

2016. máj. 1. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz!
2016. máj. 1. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sokan 40-esek is vannak full kezdők.
2016. máj. 1. 11:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz :D
2016. máj. 1. 11:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a fő gondom, hogy idegen nekem a fiús ismerkedés. És ez olyan fura, mintha újra 15 éves lennék, csak akkor a csajokkal volt így az ember. :D Meg azért ez más, mert nem járni akarok sráccal, csak kipróbálni pár dolgot.
2016. máj. 1. 12:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tarskereson probalkozz. Olyan sracit keress, aki szinten ugy van mint te.
2016. máj. 1. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

5:

Pont ez a lényege a fiús ismerkedésnek hogy gyakorlatilag "nem létezik".

Ezerszer kevesebb szenvedés összehozni férfiként egy másik férfival a szexet, mint egy nővel.

Igazából csak kirakjátok egymásnak amitek van (arc, test, farok) és ha bejöttök egymásnak, akkor találkoztok és szexeltek. Bár ilyen könnyű lenne a nőkkel is :D

2016. máj. 1. 14:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Én arcot nem szeretnék kirakni....
2016. máj. 1. 15:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted. Nem kell kirakni. Töltsd fel a képedet mondjuk képfeltöltésre és ott aztán csak annak küldd el ezt a linket, aki elsőre bejönne neked.

Ha senkinek nem küldenél képet egyáltalán, akkor meg felejtsd el ezt az egészet...

Szerinted ki dugna úgy veled, hogy nem tudja hogy nézel ki? Nőj már fel ebben az esetben és ne félj attól, hogy "valaki majd lebuktat". Én is rejtett biszex vagyok, akiről senki, sem a családja, sem a barátai, senki nem tudja hogy néha fiúkkal is kefél. Mégis sok-sok éve már, hogy küldök magamról képet a partnerkereső oldalakon azoknak, akikkel úgy érzem lehet valami.

2016. máj. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!