Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magyarországon tényleg nincsen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon tényleg nincsenek ilyen helyes bi/meleg fiúk? Vagy mind "foglalt", nem ismerkedik?

2016. ápr. 30. 19:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%
Úgy tudom elképzelni, hogy aki helyes és kedves is az zárkózott és azért nincs senkije (ismerek ilyet), vagy mert még sose volt senkivel. Utána vagy foglalt v bunkó lesz :D Ám jó képek. Nem az a full extrás srácok, hanem olyan átlagosan jóképű, akivel sok ember eltudja képzelni a kapcsolatot.
2016. máj. 1. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy leírnám, hogy vannak, pl itt vagyok én:DD de nem vagyok ilyen beképzelt :D

Na hogy a kérdésre is válaszoljak: Vannak helyes, jóképű bi és meleg fiúk, de nem túl gyakran fordulnak elő. Sajnos igazuk van az előttem szólóknak. Akik jobban néznek ki az átlagnál általában elkurvulnak, mert tudják, hogy bárkit megkaphatnak, de azért hálistennek vannak kivételek. Abban is van igazság, hogy aki jobban néz ki és normális (értsd ez alatt, hogy kapcsolatot szeretne) az már elkelt.

Én most épp a "nem ismerkedik" fázisban vagyok a rossz tapasztalataim miatt. Elég ritkán találok olyat, aki bejön, ha meg mégis akkor azok a világ r**bancai és maximum megb**sznának. Visszakanyarodva jóképű foglalt pasikhoz, még hozzátenném, hogy a baromi sz*xi, helyes, heterónak kinéző srácok (akiket mondjuk korábban kinéztem magamnak) olyan ronda békafejű kisgyereknek kinéző fiúkkal vannak együtt, hogy valami borzalom:D Aztán mikor lejjebb adtam az igényeimet, és olyanokkal próbálkoztam, akik hát mondjuk úgy kevésbé dekoratívak, azoknak is mindig volt valami gyíkja, ami miatt nem működött. (Pedig elég kompromisszumkész vagyok).

Na mindegy szóval összefoglalva igen vannak helyes fiúk, de vagy foglaltak, vagy csak jelen pillanatban nincs kedvük ismerkedni, ezért nem regisztrálnak fel az ismerkedős oldalakra.

2016. máj. 2. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!