Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok irni nyilvános WC-vel vagy zuhanyzóval kapcsolatos történeteket?
Figyelt kérdés
Természetesen szexuális tartalmút :)2016. ápr. 30. 08:48
11/14 anonim válasza:
2-es könnyeztem a nevetéstől :DDD
12/14 anonim válasza:
Valahogy én gerjedek a nyilvános wc-kre és ha tehetem mindíg ott verem ki. :)
Ha lenne ott srác leis szopnám :D
13/14 anonim válasza:
Kettes megnyerted az internetet.
Ezt már megkönnyeztem :D
14/14 anonim válasza:
Volt sok....
Bár wc ben szopott egy csajszi le... Haverom meg lesmarolta nem tudta mi volt par percel előte...
Szinten ez a csaj mozi wc ben cumi..
Plazá wc ben is dugtam..
Középnsuli alatt amig vártunk a buszra csajommal gyakran bementunk egy amolyan színház és ifjúsági központ be annak a felso emeleti wc ben dugtam meg jó párszor... Amig egyszer a portas utánunk nem jött és feljelentéssel fenyegetve ki nem Zavart minket..
Szóvá volt pár exsőn...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!