Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok irni nyilvános WC-vel vagy zuhanyzóval kapcsolatos történeteket?
Autóval utaztam az országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a WC-t. Az első fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- És, mit csinálsz?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint Ön is, Pest felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Később visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol...
Volt egy-kettő.
A szekszárdi vasúti WC-ben szoptam jó párszor. Volt visszatérő is, aki a szájba pisit is szerette.
A tolnai Tescoban WC-ben is voltam egyszer egy sráccal, azóta párszor még megszopatott, de már máshol (lehet azért zárták be a Tescót) :D
utolsó: te egy igazi köpőcsésze vagy..
utolsó előtti: ez meleg kategória, itt senki nem veri szőrös puncira :D
Recskáztam már nyilvános vécében és zuhanyzóban is. :D
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!