Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A magyarok miért ilyen maradiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyarok miért ilyen maradiak?

Figyelt kérdés

Ma apám szó szerint zaklatott,hogy mikor lesz már barátnőm,mert 23 éves koromban már így lenne illendő,meg úgy... de ugyanez öreganyámtól is.. mikor lesz már,mért nincs még ? stb... az idegbajba kergetnek ezzel a gondolkodással. Én heteróként se érezném gáznak,hogy nincs nőm,de melegként meg pláne nem érzem gáznak,hogy 23 évesen nem volt még párom.

Szóval szerintetek hogy kezeljem az ilyen kérdéseket ? Előbb utóbb úgyis közlöm velük,mi a szitu,de addig is valahogy el kellene kerülni ezeket a kínos beszélgetéseket..... :D ötletek ?

23/F m

2016. ápr. 29. 21:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Nincs egy jó lány barátod? A rokonaid előtt lehetne a párod, és legalább megúszod a kényelmetlen kérdéseket.
2016. ápr. 29. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Pl mond meg hogy addig álljanak fél lábon mig te barátnőt viszel haza :D
2016. ápr. 29. 21:15
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
vald be hogy b*zi vagy és akkor többet nem zaklatnak a barátnővel ilyen egyszerü...
2016. ápr. 29. 21:15
 4/15 A kérdező kommentje:

4

Márpedig barátom te homofób vagy. Az meg,hogy neked mi a normális értékrend,senkit nem érdekel. :)

2016. ápr. 29. 21:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Heterókat ugyanígy cseszegetik nemtől függetlenül, nyugodj meg. Fogalmam sincs miért jó ez másoknak. De már tini korom óta kérdezgették a fiúkat, pedig egy 15 évesnek még bőven ráér a pasizás...

Tudom, hogy nagyon idegesítő, de nem lehet velük mit kezdeni. Mondd azt, hogy van valakid csak távkapcsolat, vagy épp kibontakozóban van, vagy most másra koncentrálsz nem érdekel a párkapcsolat stb.

2016. ápr. 29. 21:29
 6/15 anonim ***** válasza:
12%
Kérdező engem érdekel!! Egyet és egyet értek vele…!
2016. ápr. 29. 21:43
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Fejtsd már ki mi köze van ennek a magyarsághoz, légyszíves.
2016. ápr. 29. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
ezt mindenki megkapja a szüleitől kb...nekem van egy kamubarátnőm, de csak apám előtt. nem tudom képes leszek-e valaha elmondani neki. de muszáj lesz, mert lassan külföldre költözünk a barátommal és házasságot is tervezünk:/
2016. ápr. 29. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Most a kérdéstől elvonatkoztatva, ha valaki homofób, akkor miért ellenkezik kézzel lábbal az ellen, hogy homofóbnak hívják? Mi ezzel a gond? Nem az anyját szidják. Rengeteg kérdésnél látom ezt és nem értem.

Kérdező, van erre egy nagyon egyszerű válasz: "majd". Nyugodtan alkalmazd, én is ezt teszem 22 éves heteró nő létemre. K_rvára szeretnek a rokonok más életében vájkálni, és ez nem magyar sajátosság. Egyébként is, ha szereznél barátnőt (még ha kamu is) akkor se lenne nyugtod, mert akkor jön a mikor lesz eljegyezés/ összeköltözés mantra, majd az ideje lenne már az esküvőnek, mert milyen erkölcstelenség már anélkül együtt élni, majd a mikor lesz gyerek, mikor lesz második gyerek, mert kell a testvér, mikor jön a harmadik, mert elfér még az ott.... Sose felejtem el, mikor nővérem hazavitte a kislányát a kórházból és mentünk látogatni, anyósa elkezdte neki kifejteni, hogy miért is kéne egy éven belül újra teherbe esnie, mert jó a kis korkülönbség a testvérek között és nővérem vörös fejjel sikítva dobta ki a lakásból. =D

2016. ápr. 29. 21:52
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mond hogy először karriert akarsz csinálni csak utána keresni valakit. Vagy hogy nem hiszel a párkapcsolatokban
2016. ápr. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!