Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyarok miért ilyen maradiak?
Ma apám szó szerint zaklatott,hogy mikor lesz már barátnőm,mert 23 éves koromban már így lenne illendő,meg úgy... de ugyanez öreganyámtól is.. mikor lesz már,mért nincs még ? stb... az idegbajba kergetnek ezzel a gondolkodással. Én heteróként se érezném gáznak,hogy nincs nőm,de melegként meg pláne nem érzem gáznak,hogy 23 évesen nem volt még párom.
Szóval szerintetek hogy kezeljem az ilyen kérdéseket ? Előbb utóbb úgyis közlöm velük,mi a szitu,de addig is valahogy el kellene kerülni ezeket a kínos beszélgetéseket..... :D ötletek ?
23/F m
4
Márpedig barátom te homofób vagy. Az meg,hogy neked mi a normális értékrend,senkit nem érdekel. :)
Heterókat ugyanígy cseszegetik nemtől függetlenül, nyugodj meg. Fogalmam sincs miért jó ez másoknak. De már tini korom óta kérdezgették a fiúkat, pedig egy 15 évesnek még bőven ráér a pasizás...
Tudom, hogy nagyon idegesítő, de nem lehet velük mit kezdeni. Mondd azt, hogy van valakid csak távkapcsolat, vagy épp kibontakozóban van, vagy most másra koncentrálsz nem érdekel a párkapcsolat stb.
Most a kérdéstől elvonatkoztatva, ha valaki homofób, akkor miért ellenkezik kézzel lábbal az ellen, hogy homofóbnak hívják? Mi ezzel a gond? Nem az anyját szidják. Rengeteg kérdésnél látom ezt és nem értem.
Kérdező, van erre egy nagyon egyszerű válasz: "majd". Nyugodtan alkalmazd, én is ezt teszem 22 éves heteró nő létemre. K_rvára szeretnek a rokonok más életében vájkálni, és ez nem magyar sajátosság. Egyébként is, ha szereznél barátnőt (még ha kamu is) akkor se lenne nyugtod, mert akkor jön a mikor lesz eljegyezés/ összeköltözés mantra, majd az ideje lenne már az esküvőnek, mert milyen erkölcstelenség már anélkül együtt élni, majd a mikor lesz gyerek, mikor lesz második gyerek, mert kell a testvér, mikor jön a harmadik, mert elfér még az ott.... Sose felejtem el, mikor nővérem hazavitte a kislányát a kórházból és mentünk látogatni, anyósa elkezdte neki kifejteni, hogy miért is kéne egy éven belül újra teherbe esnie, mert jó a kis korkülönbség a testvérek között és nővérem vörös fejjel sikítva dobta ki a lakásból. =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!