Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet rendes élete egy melegne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet rendes élete egy melegnek Budapesten kívül vidéken is?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy Budapest "közönyössége" a témával kapcsolatban jobban elrejti az embereket, de vidéken olyan érzésem van mint ha kivetné a vidék magából az olyan embereket.

2016. ápr. 29. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan hely ahol jobban elfogadják, de vannak tipikusan azok a helyek ahol a lakosok nagyrésze az idősebb korosztályban tartozik és ott nem igazán viselik el ezt.
2016. ápr. 29. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

XDDDDD

rossz kerdeshez urtam a valaszt ne haragudj :'D

2016. ápr. 29. 19:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

:"D

Csak hogy akkor a kerdesre us valaszoljak okcasd el a cikket. :)

[link]

Koltozz okyan orszagba ahol teljes eletet elhetsz melegketnt mert magyarorszagon nem igazan fog menni. Videken plane nem de Pesten is nehez.

2016. ápr. 29. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Jó, nyilván nem egy 300 lakosú kis faluban, de egy vidéki nagyobb városban már lehet abban az esetben, ha nem vállalod fel magad nyíltan, csak néhány közeli ember tudja rólad. Az is előnyös, ha normálisan tudsz viselkedni, nem affektálsz, nem dobálod magad, fiúhoz illő a hajad, öltözködésed.
2016. ápr. 30. 09:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Amíg kb láthatatlan vagy egy vidéki városban, addig ok-s.

Bp-en tényleg nagy közöny, szerencsére.

De én Londonban élek, itt lexarják szó szerint.

Há" az Égnek

2016. ápr. 30. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem veti ki :D mindenhol kivetik,bár ezt a Vidékes megszólalást mai napig rühellem,mint ha csak Budapest lenne város a többi hely meg tanya falu lenne,lenézően hangzik,de itt Szolnokon is rengeteg meleg van kb 30-40-nel futottam már össze planetromeon is,vagy ha nem is beszéltem velük de láttam h Szolnokiaknak van kiírva,amúgy lazán lehet,nekem is rendes életem van,bár én biszex vagyok :D
2016. máj. 1. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!