Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Budapesten szerintetek sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten szerintetek sok meleg van? Ott élek, de így napi szinten nem igazán tudnék mondani egy srácot se aki melegnek nézne ki!

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
En se de neha latok 1-2t 14/f/m
2015. szept. 2. 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Sokan vannak. Lehet, hogy téged már észrevettek néhányan. Majd találsz fiút. Figyelj jobban! ;)
2015. szept. 2. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

akkor még nem láttál engem:DDD

belvárosban élek am

2015. szept. 2. 08:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Én napi szinten látok legalább 2 fiút aki esélyes vagy annyira levágós, hogy tuti...
2015. szept. 2. 12:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Konkrétan én sem ismerek egy meleget se itt Budapesten. De azért én itt vagyok. Nekem nyugodttan írhattok privátban.

18/f

2015. szept. 2. 20:03
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Biztos vannak, de én se nagyon ismerem fel őket...habár én magamról se tudom, hogy mi vagyok igazából :D
2015. szept. 3. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Én leginkább párokat látok,akikről lerí,hogy nem simán haverok :D. Szerintem nagyon sokan mászkálnak,főleg a belvárosban.

21/F

2015. szept. 3. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg meleg van, és ugye Mo. nem a melegek országa, szóval a helyedben ne csodálkozz, hogy nem ismertek fel egyet se. Nehéz is, mert rengeteg hetero srác úgy öltözik fel, mint egy díszb*zi... szóval.. mindegy is..:D Mellesleg én is az vagyok, de senki nem mondaná meg rólam. 18/f/m.
2015. szept. 3. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!