Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Ti maszturbáltok úgy, hogy a gatyába eresztitek a spermát?
Figyelt kérdés
#homoszexualitás #maszturbálás #meztelen #pénisz #sperma #biszexualitás #hímvessző #heteroszexualitás #herezacskó #farok
2016. ápr. 29. 14:21
11/32 anonim válasza:
IGEN!
Mert az alsónadrág a nagy fétisem, imádom, számomra nem CSUPÁN egy ruhadarab, hanem a szex egyik fő eszköze, imádom, és szeretem telelőni ondóval!
13/32 anonim válasza:
alsógatyába v farmergatyába alsó nélkül?
am volt már rá példa. olyankor ázás, tocsogás van.
14/32 anonim válasza:
imádom a boxerokat teleélvezni, és főleg másét.
25f
írhat akit érdekel
15/32 anonim válasza:
tegnap a bringás gatyeszba 20 f
16/32 anonim válasza:
Néha csináltam ilyet még régen, mikor sietni kellett és halkan csinálni, akkor ez tűnt a legegyszerűbbnek :D
17/32 anonim válasza:
Mivel nem hordok gatyát, így meztelenül szoktam kiverni, a fürdőben a járólapra engedem a spermát.
18/32 anonim válasza:
Fürdőnadrágba igen, egyik legjobb :)
19/32 anonim válasza:
Fúj ennyi gusztustalan férfi egy helyen...
20/32 anonim válasza:
Én mikor nyilvános helyen csinálom akkor szoktam a nadrágomba 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!