Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM társkeresés, hogyan?
Csak nekem megy ennyire nehezen, találni egy igazi szubmisszív nőt?
A netet inkább hagyjuk, ott 100 nőnől 90% kamu.
Kimondottan BDSM társkeresőn szinte minden nő csak írásban adja elő a "tudományát", amint találkozni kellene élőben eltűnik mind.
A maradék 10 meg már foglalt.
Élőben meg nem tudom hogy van-e olyan klubb, szórakozóhely ahová kimondottan ilyen beállítottságú emberek járnak ismerkedni.
Főleg Pécsen nem tudom lehet-e ilyen hely.
Kedves egyes.
A hozzá állásod kicsit ijesztő lehet egy nőnek. :)
Ilyen hozzá állással te még nehezebb fogsz találni mint én.
Mert én nem szadizmusból keresek valakit, és inkább a lágyabb, játékos BDSM-re keresek, és még arra is csak addig nagy a szája a nők 90%-nak amíg nem kéne találkozni.
A te hozzá állásoddal, még 1%-a se merne a nőknek találkozni. :)
Én bevonzom öket.
Kettő is van aki imád szolgálni. Két lány.
Az egyik sub, a másik sub-mazo. De neten keresni tényleg nehéz. Sokan meg nemmerik felvállalni az igazi vágyaikat.
Kettes.
Félre kattintottam a kategóriánál. :D
Köszönöm, hogy szóltál. :)
Hát van a pixie, ott én is keresgéltem jó darabig, de sajnos tény, hogy a csajok zöme komolytalan. Aztán egyszer összeismerkedtem egy csajjal a munkám révén, találkozgattunk, aztán egyszer, amikor kicsit sokat ittunk :) bevallotta, hogy érdeklik ezek a dolgok.
Jó subot faragtam belőle szerintem, alázatos volt és kezes. Aztán sajnos vége lett a dolognak, kiköltözött svédországba, de a mai napig nagyon kellemes emlék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!