Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy az életben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy az életben jobban szeretek valakit mint saját magamat, a saját életemnél is jobban szeressem?

Figyelt kérdés
Ilyen jeleket veszek észre magamon és a többségi környezetem szerint ez nem normális. Nem arról van szó, hogy ne szeretném és törődnék magammal, de hogy a társamat sokkal jobban szeretem még magamnál is és ha kéne, habozás nélkül adnám az egyébként egyáltalán nem értéktelennek tartott éltem is akár. Szeretek, imádok élni, de érte akárt azt is adnám. Ugye, hogy ez beteges? Nem ragaszkodok hozzá levakarhatatlanul, csak rendkívül mélyen szeretem. Soha az előtt nem szerettem ennyire senkit, még magamat se. Valóban létezik ez? Eleinte nem szerettem ennyire, csak évekkel később döbbentem rá, hogy ő lett az életem legfontosabb értelme és csak utána a saját önmegvalósításom.

#szeretet #mérhetetlen szeretet #nagyon erős szeretet
2016. ápr. 25. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
9%

ez mindössze azért van mert még sosem kerültél tényleg közel a halálhoz...

Hidd el nekem az életösztöneid erösebbek a szerelemnél...

2016. ápr. 25. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mit érzel...
2016. ápr. 25. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Elmúlik.
2016. ápr. 25. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

A szerelem és szeretet ilyen érzést válthat ki bizonyos emberekből. Főként azokból akik mindig arra vágytak hogy valakit szerethessenek, és hogy valaki szeresse őket. Az a bizonyos személy körül forog az életük.

Oka az is lehet hogy még nem volt olyan ember akivel ilyen közeli viszonyod lett volna, így hogy most megkaptad nagyon értékes számodra, és a saját életednél is magasabbra tartod.

Ez nagyon szép dolog. De nem szabad játszani az élettel, abban az esetben helyeselendő ha a te életed árán megtudnád menteni annak a bizonyos személynek az életét. De reméljük erre soha nem kerül sor.

Üdvözlettel,

Anonim Pszichológus

2016. ápr. 25. 23:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez de aranyos! Elvileg ez lenne az igaz szerelem, nem? Lehet hogy én egy javíthatatlan romantikus álmodozó vagyok, de valahogy így képzelem :)
2016. ápr. 26. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Én nem hiszem, hogy ez az igazi szerelem, ez inkább rajongás lehet, ami idővel- egyik percről a másikra úgy eltűnik, hogy visszakérdezel, mit is ettem rajta...

Tapasztalat!

Igaz szerelemben is volt részem az más, szenvedélyes, humoros, édes és gyöngéd, féltékeny és féltő, de messze jár attól, hogy az én halálom, őt piedesztálra emelje.

2016. ápr. 26. 20:35
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Előző vagyok.

Nagyon sokat tepertem a pasimért, hogy megszerezzem( nagyon vonzó mint egy modell vagy színész, gazdag, külföldön él, nagy partyarc és idősebb mint én 10 évvel)

Tudtam, hogy tetszek neki, de azt nem hogy engem választ, vagy hogy összeillünk egy kapcsolatban, együttélésben.

Nagyon keserű lett volna, ha kiderül hogy van valakije, vagy hogy csak pár éjszakára kellettem volna neki, de ilyet amit írsz nem éreztem. Büszkeséget igen, és szerelmet hogy megszereztem ezt a 'szépséges pasit".

Ilyen érzést Justin Bieber iránt amikor tini voltam :DD

Vagy Adam Lambert iránt, amikor először láttam énekelni egy showban hogy woow, meghalnék egy éjszakáért vele, tőle, érte stb, de a valós kapcsolatomban azért az életemet nem helyezném a pasimtól függővé, vagy nem áldoznám fel a szerelmünkért.

2016. ápr. 26. 20:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Adam Lamberttel nem úgy jártál mint anno George Michaellel jártak sokan? :-D Vagy pasi vagy te is és úgy érted?
2016. ápr. 26. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sehogy sem jártam vele, mert csak tévéből láttam!:D

Sajnos! :(

2016. ápr. 27. 13:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egyértelmű hogy pasi vagyok, es míg Lambert aktív, addig GM passzív...

Ahogy en is. Szóval nekem az aktív pasik jönnek be.

2016. ápr. 27. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!