Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Őszintén! Ebben a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Ebben a meleg ellenes videóban van némi igazság vagy csak /gazság/ van benne? :D

Figyelt kérdés

ha tetszik likeold!!!

https://www.youtube.com/watch?v=14A59gbDEGI

2016. ápr. 19. 22:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Pontosan. A természetben vannak elmebeteg gyilkosok is, és az nem jó.
2016. ápr. 19. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"attól hogy előfordul valami a természetben még nem biztos hogy jó és lehet nagyon veszélyes és beteges, degeneratív. ki mondta h én csináltam a videót?"

Senki nem is mondta, hogy azért nem veszélyes és azért nem beteges, mert előfordul a természetben is. Érthető?

2016. ápr. 19. 23:13
 13/20 A kérdező kommentje:
itt lehet hogy nem, de akkor is gyakori érv...
2016. ápr. 19. 23:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egy helyet.
2016. ápr. 19. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A betegség ott kezdődök, hogy a betegnek panaszai vannak. A melegek nem panaszkodnak, hogy melegek.

19/Feminin/Passzív

2016. ápr. 19. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
A te betegséged pszihés betegség homikám. Fel sem fogod hogy beteg vagy. Nem panaszkodsz, hanem dicsekszel vele.
2016. ápr. 19. 23:23
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak /fa$zság/ van benne. 😘
2016. ápr. 19. 23:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező... nekem8, hogy természetellenesnek vagy betegnek nevezel-e azért, mert meleg vagyok. Ez egy adott dolog, amin nem tudok és már nem is akarok változtatni, boldog vagyok így. De ha te attól jobban érzed magad, hogy hirdeted az igét, akkor csináld! Csak, hát, tudod.. nem sok minden fog tőle változni, mert attól még ugyanúgy meleg leszek. Sőt, az összes többi meleg férfi is meleg marad (még ha milliószor elmondod is, hogy a homoszexualitás egy rossz, deviáns, természetellens, beteges, stb. viselkedésmód)...
2016. ápr. 19. 23:36
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hetero, de senki a világon nem tudna meggyőzni arról, hogy fogyatékos vagy degenerált vagyok. Fizikailag és pszichésen is egészséges vagyok, nem képes egy video sem elhitetni velem az ellenkezőjét.
2016. ápr. 20. 08:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 17-es, ha az én homosexualitásomat pszichés betegségnek állítod be akkor neked mi a kifogásod??? Egy olyan ember aki ilyen stílusban tud reagálni biztos nem egészséges legalábbis lelkileg nem.

19/Faminin/Passzív

2016. ápr. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!