Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, aki nem elégedett magával?
Figyelt kérdés
Ha igen mivel van bajotok? Én pl sokszor szeretem, hogy vékony vagyok, de mostanában néha úgy érzem cska én vagyok így vele :D Mert azért tudom, hogy az átlagnál vékonyabb vagyok sajnos.2016. ápr. 18. 22:43
11/14 anonim válasza:
Én a hangomat és a testalkatomat nem szeretem. Ez utóbbival csak annyi a bajom, hogy vigyáznom kell, hogy mit eszek, mert könnyen híznék, ha nem tartanék diétát és nem járnék edzeni. Ó, és utálom, hogy alig van arcszőrzetem... De a barátom így szeret, ahogy vagyok, úgyhogy nincsenek önértékelési gondjaim. :P
26f m
12/14 anonim válasza:
Hát én vagyok az a fajta aki önmagával nincs annyira megbékélve egyéb jelemzőivel (kinézet, ruházat, haj etc.), és ez az évek alatt depresszió szorongás suicide hajlam és egyéb finomságokkal jött ki.
13/14 anonim válasza:
tökéletesen megfelelek magamnak biszexként ha lányról van szó,a probléma ott kezdődik h srácoknál csak is kizárólag passzív szeretek lenni és vagyok és hát az alkatom,külsőm,stílusom,személyiségem sem egy passzívra hajaz :/
14/14 anonim válasza:
Ilyen emberekből van bőven.
Szeretnék izmosabb lenni.
Jobb arcszőrzettel rendelkezni.
Lehetnék okosabb.
És persze szebb.
Nem ártana ha jobban tudnék csajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!