Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt a legnagyobb méret amit valaha látott vagy volt dolga vele?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok meg akár azt is hogyan történt2016. ápr. 18. 06:38
11/19 anonim válasza:
21 centis. Jó volt. Örültem hogy végre valaki akinek nagyobb mint nekem.
28 f/bi
13/19 anonim válasza:
22/6 volt bennem fél órán át
19/F
14/19 anonim válasza:
Egyelőre a sajátom, amit láttam legnagyobbként, de olyan 17 cm körül volt a partneremé.
17/19 anonim válasza:
Az első fiú, akivel elvesztettem a szüzességemet 15 évesen, min volt 20 centis, és elég vastag is volt neki, nem érte át a kezem, pedig nem kicsi a kezem. Jól kifogtam, mondhatni elsőre bele a mélyvízbe. :D
18/19 youngboy26 válasza:
Nekem 17 cm volt, én is szeretnék egy XXL-es farkat, csak verném, simogatnám, és megbeszélnénk a dolgot. Ki lenne benne? (28 éves alatt).
Én 26f/15 cm/pesti.
19/19 anonim válasza:
A legnagyobb, amit láttam az állva volt olyab 22 centis és vastag
Első srácnak, akivel voltam 19 centis volt, másodiknak és a harmadiknak 18. Legutóbbinak sem volt 16 cm-nél rövidebb. A szex nagyon jó, de nem megy be tövig (nekem már túl nagy a 17 centi is).
20/f(p)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!