Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alteregóban milyen a buli?
Sziasztok. En egy homoszexuális fiatal vagyok, az érdekelne hogy az alteregóban milyenek a bulik. Meg hogy igaz az, hogy be dzsinázzásk a srácokat?
Régóta szeretnek elmenni, de sose mertem. Ma meg mondta egyik ismerősöm hogy tudja vannak akik ezt csinálják.
Én még sosem voltam, de erre tudok egy nagyon jó megoldást, ami még ráadásul költséghatékony is :D
Otthon kell berúgni, és úgy menni bulizni! :D
Esetleg utcán előtte, vagy akkor már be is ülhettek egy kocsmába, olcsón berúgtok, és onnan mentek
Még soha, soha életemben nem vettem piát szórakozóhelyen, mert gusztustalanul drága.
Hali!
Elmentem, sz r volt. :D
Nekem nem jött be a hely. Előző nap elmentem egyik ismerősömhöz, meséltem neki hogy megyek. :D Mondta ne egyedül mennyek mert engem ott szét szednek. Ő szerinte az a típus vagyok aki bejön az ottani melegeknek...(Viszont lehet furán hangzik, de nem is azért mente hogy szexe ljek, vagy ismerkedjek. Igazából erre találok a megfelelő oldalakon is. Haverokkal, ismerősökkel mentem, velük is mentem haza. Szimplán csak érdekelt a hely).
Este ittasan elmentünk. De eleve azzal kiakasztottak, hogy néztek engem. Voltak akik rám mozdultak.... Természetesen senkivel nem foglalkoztam, senkitől nem fogadtam el se "bogyót". Sem pedig italt. Amit tapasztaltam, hogy nagyon sznob hely (szerintem). Az oda járó emberek nagy része el volt ájulva magától. :D Találkoztam régi haverokkal akik felköltöztek pestre, velük beszélgettem. Ki okítottak, kivel vigyázzak, ki az aki jó arc. :D Ami még zavaró volt a helyben. Nincs ülő hely. Iszonyatosan kevés szerintem az a hely, ahova az ember le tudna ülni. A másik amit f@ szs ágn@k tartok, az az, ha az ember a dohányzó helyen kivűl megy, akkor levágják a karszalagját.
Mondták pesti haverok, hogy pénteken kellett volna felmennem. Mert akkor normálisabb emberekkel voltak. Többen is voltak (Persze tudom, ez relatív. Kinek mi a normális).
Ami tetszett, az a tr avi show, vicces volt. :) Alapjába véve igényesen és szépen meg van csinálva a hely. A kiszolgálással sem volt gond. A Pultosok jól dolgoztak, haladt a kiszolgálás.
Összességébe véve, nekem nem nagyon jött be a hely. De lehet azért is mert frusztrálva éreztem magamat, hogy sokan megnéztek (gondolom azért mert látták új vagyok).
Természetesen minden bizonnyal vannak ott normális emberek is, lehet az is hogy velem volt a probléma. Nem tudtam ellazulni. De az az igazság a hallottak alapján nem is nagyon tudtam. Inni nem is mertem. :D kb hajnal egyre ki is józanodtam. :D
Gondolom akik ezt olvassák, totál idiótá n@k néznek. :D
Lehet elmegyek majd még. Majd meglátom.
Nekem ez a tapasztalatom, véleményem. Eddig.
Nem nézlek idiótának. :D
Amikor először mentem én se élveztem,tökre feszült voltam. :D De ahogy egyre többször mentem sokkal felszabadultabb voltam.
Amit tapasztaltam, hogy nagyon sznob hely (szerintem). Az oda járó emberek nagy része el volt ájulva magától. :D
Es mennyire nincs mire elajulniuk arra a kevesre ami mind kulsoben mind belsoleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!