Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Anyukák fiatokal milyen a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák fiatokal milyen a kapcsolat?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 12. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
csak nem anya-fia szex a téma?
2016. ápr. 12. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1-es:

Lévén homoszexuális kategóriában van kiírva, logikusan nem erre vonatkozik a kérdés.

A kérdésre válaszolva (habár a másik oldalról), nekem pozitív a kapcsolatom mindkét szülőmmel. Mivel mindketten ateisták, ezért soha nem is volt probléma abból, hogy milyen az orientációm. Szerintem egyébként is ez a normális. Akik kitagadják a gyerekeiket ilyenek miatt, azok valójában soha nem is szerették őket. A szülőnek olyannak kell elfogadnia a saját sarját amilyen (lévén ő a "hibás", nem a kölyök). Amikor valaki megpróbálja arra kényszeríteni a gyerekét, hogy valami más legyen mint ami, annak mindig tragédia a vége.

2016. ápr. 12. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám helyébe nem tudok válaszolni! Viszont én kb 3 éve mondtam el itthon, és elég nehéz volt, mert egy nagyon erős vallásos családba nőttem fel. Miután több év küzdelmes, sokszor mélyebb depressziós évem után elárultam a családom rettenetesen megörült. Látták rajtam, hogy baj van, de soha nem volt bátorságom. Akkor mutattam be az első fiúmat is! Anyukám, ma már előszeretettel kérdezősködik mindig a kapcsolatomról, és mindent megtudok vele beszélni.... Néha együtt szoktunk nézegetni fiúkat, vagy épp mindent elmondhatok neki...Sőt néha jobban élvezi a dolgot.... Apukám is nagyon rugalmasan fekszik ehhez a dologhoz, bár vele kissé döcögősen megy a beszélgetés , de mindig kérdezősködik....viszont mivel én inkább férfiasabb meleg vagyok, így inkább a fúrók, csiszoló gépek hamarabb szóba jön :-) Mivel három testvérem van, ők is nagyon jól fogadják a dolgot, és rendkívül rugalmasak... Imák Bobbyért című filmet tudom ajánlani minden anyukának...

Emellett ,ha van még kérdésed nyugodtan írj privátba.... Majd anyukámnak átadom és ő válaszolni fog neked :-)

23/ F / meleg

2016. ápr. 13. 10:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Szex?
2016. ápr. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!