Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok? Vagy csak mindent túlkomplikálok? (meleg kérdés)
Úgy érezem valahova ki kell írnom az érzéseim. Egyszerűen azt érzem, hogy nagyon egyedül vagyok a melegek körében. Mintha egészen más lennék. Próbálkoztam társkeresőn de mindenki mást akar mint én vagy egészen más a gondolkodásmódja. Sajnos azt veszem észre, hogy nagyon sokan csak alkalmi kapcsolatot keresnek. Én csak párkapcsolatot szertnék, annyira boldog lennék ha megtalálnám úgymond a nagy Őt, de úgy érzem h ebben a közegben egyszerűen lehetetlen. De lehet hogy velem van a baj hiszen kapcsolatom még nem volt. Ennek oka az h keresztény családba születtem, és emiatt sokáig elnyomtam az érzéseim és harcoltam magam ellen, egyszerűen nem fogadtam el a másságom, de mára felvilágosodtam. Tudom és hiszem h lehet másképp is. Viszont még is csalódott vagyok, mivel úgy érzem h itt az országban lehetetlen megtalálni az igazit. Már nem tudom h bolond vagyok vagy egyszerűen régimódi.
Köszi h elolvastad!
21/f
én is szívesen beszélgetek veled, hasonló helyzetben vagyunk
L/L
Nem vagy egyedül ;)
Vagyunk páran :)
Hát akkor én is bolond/régimódi vagyok;) Egyébként kb ugyanez, csak más a sztorim.
19/f
Nem vagy egyedül ezzel. Úgy látszik én most találtam meg a páromat több, mint 1,5 év folyamatos társkeresőzés után.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!