Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez veletek is így szokott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez veletek is így szokott lenni szex után?

Figyelt kérdés
Most volt randim! Volt szex is és valamiért rossz a kedvem! Mintha nem tudom milyen rossz dolgot tettem volna! És nem értem miért!!!! Annyira fura
2016. ápr. 11. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Oh drága,ez teljesen normális. Úgy érzed hogy amit tettél az rossz DE tudatosítanod kell magadban hogy ez nem így van. Lehet hogy még nem fogadtad el magad 100%-ban és ez az egész még új neked. Csak ne törődj vele tudatosítsd magadban hogy semmi rosszat nem tettél,és idővel elfog múlni. Utána már nem fogsz így érezni.
2016. ápr. 12. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Nincs bennem ilyen! Az fix!
2016. ápr. 12. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Értem,akkor nem tudom. Esetleg legbelü vannak benned mégis ilyen érzések. Esetleg nem félsz attól,hogy mások elítélnek emiatt? Nincs benned olyan érzés hogy így nem fogsz megfelelni a társadalomnak és így nem teljesíted az amit elvárnának? Gondolok itt a házasságra,gyerekre meg ilyenek.

Egyébként ez volt az első alkalmad fiúval? Vagy már volt de korábban is érezted ezt?

2016. ápr. 12. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem elso volt! A sraccal mar 3x voltam vagy 4x es azota csak baratok vagyunk!
2016. ápr. 14. 07:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
nem szokott ilyen érzésem lenni
2016. ápr. 14. 11:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Korábban is érezted már ezt?

Nem lehet hogy az is zavar,hogy csak barátok vagytok?

Miért érzed úgy hogy rossz dolgot tettél?

Mik jutnak eszedbe szex után? Esetleg nem félsz attól hogy elítélnek téged a melegséged miatt?

2016. ápr. 14. 19:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi lehetett. Azóta elmúlt. Nem értem amúgy továbbra se az okát. Amúgy érdekes, mert szerintem ő is így érezhetett. Nem kérdeztem meg, mert talán jobb ha nem tudja, hogy ezzel én így voltam.
2016. ápr. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!