Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy csak azoknak tetszek, akik nekem nem tetszenek? Már sokszor ott tartok, hogy szóba se állok egy nekem tetsző emberrel, mert akkor biztos nem tetszek neki.
Mostanában én is úgy érzem hogy csak csúnya pasiknak tetszem, mert nekik van akkora pucájuk hogy odajönnek és elmondják hogy szép vagyok,de szexeltem én már a gimi egyik jó pasijával és ő kezdeményezett.
Szóval olyan ronda csak nem lehetek.
Köszönöm a bíztatást, de nem hiszem, hogy fog menni.
Utolsó, nem értelek. Nem a tökéletest keresem, de ha már az átlagosnál jobban tetszik, akkor is akaratlanul azt gondolom, hogy nem jövök be neki.
"mert nekik van akkora pucájuk hogy odajönnek és elmondják hogy szép vagyok"
Igazából nekem az se segítene, ha az iskola legjobb fiúja jönne oda hozzám ezzel, mert egyszerűen nem hinnék neki.
Nem értem ezt most egészen. Ha ronda vagy, de te magad nem állsz szóba rondákkal, mert nem jönnek be, akkor mi alapján várod el, hogy egy jóképű szóbaálljon veled?
Vagy magyarázd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!