Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzem úgy, hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy csak azoknak tetszek, akik nekem nem tetszenek? Már sokszor ott tartok, hogy szóba se állok egy nekem tetsző emberrel, mert akkor biztos nem tetszek neki.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 02:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig szóba kéne álni aki tetszik neked. Mindenkinek más az izlése. Én is sokszor azt hittem amit te, én sem mertem sokáig próbálkozni jó pasinál. Aztán kiderült, hogy jópár helyes srácnak, pasinak mégis csak bejövök.
2016. ápr. 10. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
91%

Mostanában én is úgy érzem hogy csak csúnya pasiknak tetszem, mert nekik van akkora pucájuk hogy odajönnek és elmondják hogy szép vagyok,de szexeltem én már a gimi egyik jó pasijával és ő kezdeményezett.

Szóval olyan ronda csak nem lehetek.

2016. ápr. 10. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Ez azèrt elèg felszínes viselkedès emberek. Mindenkinek szíve joga hogyan válogatja meg a partnerèt, de nem árt figyelembe venni, hogy egy nap a külső ráncos lesz. A belső viszont megmarad! Ha a tökèletes pasit keresitek, nem sűrűn lesz párotok!
2016. ápr. 10. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a bíztatást, de nem hiszem, hogy fog menni.

Utolsó, nem értelek. Nem a tökéletest keresem, de ha már az átlagosnál jobban tetszik, akkor is akaratlanul azt gondolom, hogy nem jövök be neki.

2016. ápr. 10. 12:07
 5/9 A kérdező kommentje:

"mert nekik van akkora pucájuk hogy odajönnek és elmondják hogy szép vagyok"

Igazából nekem az se segítene, ha az iskola legjobb fiúja jönne oda hozzám ezzel, mert egyszerűen nem hinnék neki.

2016. ápr. 10. 12:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nálam is ugyanez a helyzet, szerintem az a baj, hogy alacsony az önbizalmunk, ezen kellene változtatni, csak, hát nem könnyű...
2016. ápr. 10. 12:43
 7/9 A kérdező kommentje:
És mi van ha van alapja az alacsony önbizalmunknak és tényleg rondák vagyunk?
2016. ápr. 10. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt most egészen. Ha ronda vagy, de te magad nem állsz szóba rondákkal, mert nem jönnek be, akkor mi alapján várod el, hogy egy jóképű szóbaálljon veled?

Vagy magyarázd el.

2016. ápr. 10. 22:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem állok szóba rondákkal.
2016. ápr. 10. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!