Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, nektek milyen szemszínű férfiak tetszenek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez sokaknak lényegtelen és nem a legfontosabb szempont, de azért érdekelne, hogy szerintetek melyik a legvonzóbb szemszín.2016. ápr. 2. 11:22
3/17 A kérdező kommentje:
én nem töröltem, figyelmen kívül hagytam. de én örülök, hogy ilyen vagyok, boldogabb vagyok, mint te.:)
2016. ápr. 2. 11:53
5/17 anonim válasza:
ZÖLD, ettől áll a cerka, meg a zöldesbarnától is :33
6/17 anonim válasza:
eRTéeM26 Én vagyok olyan rendes aki folyton jelenti a válaszaid. :) Boldoggá tesz hogy bosszankodsz te paraszt. :P
7/17 A kérdező kommentje:
na végre!! utolsó, nekem nagyon zöld.;)
és nekem a kék jön be a legjobban.
2016. ápr. 2. 12:08
8/17 anonim válasza:
nem a szemszín dönti el, hogy ki tetszik és ki nem, volt már kék szemű és barna szemű barátom is
9/17 anonim válasza:
Zöld, de attól még nem verem saját magamra :p
10/17 anonim válasza:
Nekem a zöld tetszik, de lehet, csak azért, mert nekem is az a szemszínem, de nekem a barna szem a gyengém. Ha belenézek egy helyes srácnak a barna szemébe, akkor olyan biztonságérzetem lesz néha. Olyan megnyugtató tud lenni. Plusz azt tapasztaltam, hogy a barna szeműek törődőbbek szoktak lenni általában. A heterokrómia is vonzó tud lenni.(Két szemszín különbözik részben vagy egészében.) A kék nekem teljesen semleges, sőt néha ellenszenves is tud lenni, amikor világosabb "szürke". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!