Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyeden ismersz melegeket vagy sejted róluk a dolgot?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 14:07
1/6 anonim válasza:
Igen, tele vagyunk. Mindenki tudja mindegyikről, s minden rendben.
4/6 anonim válasza:
nekem egyik ex fönököm volt csőb*zi... a párja mindig posztolta ki a képeket fbra hogy a fönököm ül a fürdökádban ami tele van rozsaszirommal és mosolyog a kameráa... szeritned ezek után mennyire tiszteltük?
5/6 anonim válasza:
A munkahelyemen egy emberről tudom, hogy meleg: magamról.
De nem is érdekel a többiek magánélete, és hát jobb ha az enyém se érdekli őket... :D
6/6 anonim válasza:
Nekem van egy full meleg kollégám, de nem szoktunk soha beszélgetni, tehát nem megyek oda hozzá, már csak azért sem, mert esetleg azt hinné, hogy ki akarok vele kezdeni.
Az előttem szólónak igaza van: maradjon a magánélet sértetlensége szent, és attól, hogy melegek vagyunk, semmi közös nincs bennünk - nyilván ezért is nem szoktunk még csak egymáshoz se szólni. Más heterókkal meg beszélgetünk - tehát a szimpátiát nem a szexuális orientáció dönti el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!