Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van a melegeknek olyan felismerést segítő szimbólumuk, mint a leszbiknek a hüvelykujjon lévő gyűrű?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 9. 01:04
11/18 anonim válasza:
Én hallottam olyat hogy akinek jobb fülében van csak fülbevaló az homo. Hogy ez igaz-e nemtudom, majd lesz itt olyan válaszoló aki ezt bírálja.
12/18 anonim válasza:
Utolsó: Meleg vagyok és a bal fülemben van a fülpiercing. :P
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
11-es, az inkább a 90-es évek vége felé lett elterjedt, de a mai divatból kiesett már a fülbevaló.
15/18 anonim válasza:
Az ilyen dolgok nem működnek hosszú ideig ugyan is átveszik a heterok rövid idő alatt mindegyik "jelzést".
16/18 anonim válasza:
Nekem is az a legnagyobb gondom egy közös jellel, hogy onnantól táblát is akaszthat az ember a nyakába, és megadja a lehetőséget arra, hogy bármilyen formában is, de támadják...
De vicces a gondolat, hogy egy közös jellel divatot csinálunk :D :D :D :D Nagyon tetszik :D :D :D
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Azért is ezt a hasonlatot emeltem ki, mert a heterók számára nem olyan közismert, hanem inkább amolyan bennfentes összekacsintás, és érti, akinek kell. Míg a színekkel, zászlókkal, genderjelekkel nem ez a helyzet, az úgy túl nyilvános, és nem mindenki szeretné hírdetni magát, olykor elég egy finom utalás.:)
2016. ápr. 14. 22:03
18/18 anonim válasza:
valaha régen voltak ilyen jelek, amikor még nem volt internet, nem voltak meleglapok, és sokkal nagyobb volt az elnyomás, mint ma. Akkor a melegek sokkal jobban rejtőzködtek, és nem mobiltelefonon meg interneten kommunikáltak egymással.
Mára a fősodor felszívja pillanatok alatt a szubkultúrákat, tehát a szubkultúrák az összes megkülönböztető jegyeikkel szépen fölszámolódnak. Hiába is lenne ilyen jel, ma a heterók pillanatokon belül átvennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!