Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hordtok gyűrűt? Milyet?
Küldenétek róla képet? (úgy hogy a kezeteken van)
Csak divatból, azért mert tetszik hordjátok, vagy ha párkapcsolatban vagytok akkor azért hogy a kapcsolatotokat jelképezze?
eljegyzési gyűrűt hordok, fehér aranyat. nem küldök róla képet.
22/F
Igen, hordok. Egy ezüst gyűrűt, amin van még egy másik mintás gyűrű rész, szóval lehet csavargatni...érdekes:D Én semmit se viselek azért, mert divatos! Azért hordom, mert nekem tetszik.:) Bocsi, képet nem küldök róla.
Direkt az első válaszadó kedvéért: Hordok még kifejezetten férfi karláncot, férfi karórát, férfi fülbevalót és piercinget.(A pc uniszex) ;) Miért? Mert NEKEM tetszik. A személynek, akivel minden reggel felkelek, tetszik. Ennyi! :P
ui:aktív ;)
A páromtól 1 éves évfordulónkra kaptam meg az "Egy gyűrűt" ezüstből, és a kapcsolatunkat jelképezi. Már gondolkodtunk rendes jegygyűrűn is, de váruk vele a kerek évfordulónkra :)
Ne haragudj, de képet nem küldök.
F30
Igen, egy ezüst karikagyűrűt hordok, amiből mindkettőnknek van egy ugyanolyan és az összetartozásunkat szimbolizálja. :)
26F m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!