Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Test szőrzet? Zavar? Többi lent!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Test szőrzet? Zavar? Többi lent!

Figyelt kérdés
Én hónaljamról nem szedem le teljesen,és az nemi szervemről sem teljesen! Titeket zavarna?
2016. ápr. 6. 23:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
A test szőrzet nagyon tud engem zavarni, éppen ezért az egész testem most mindenhol szőrtelen. F
2016. ápr. 7. 10:07
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
Nőkőn természetes a csupaszság. Férfiakon férfiatlan, még melegeknek is. Olyan lennél, mint egy csecsemő. Hagyjuk már.-
2016. ápr. 7. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
ha nem vagy csubakka addig a szőr nem gond
2016. ápr. 7. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A férfiasság nem igazán azon múlik, hogy mennyire szőrös egy férfi teste. Aki nem férfias az szőrösen sem lesz férfias, akár ki mit mond. Ha egy férfi teste kisportolt, akkor nem hinném, hogy szőrtelenül is ne lenne valaki igazán férfias. Én nagyon jól érzem magam így, hogy az egész testem csupasz, hiszen így legalább jobban látszanak rajtam az izomzatok.
2016. ápr. 7. 15:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Engemet nagyon zavar a test szőrzet. De ha nem olyan drót kefe szerű mint nekem akkor még tudok bekelni vele.
2016. ápr. 7. 16:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
nem a szőrtől lesz férfias valaki, hanem a kisugárzásától, jellemétől, sok más adottságtól, ami belső és külső tulajdonság is
2016. ápr. 7. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
De ha mindenét leszőrteleníti akkor attól nem lesz férfias.
2016. ápr. 7. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
16-os számú válaszoló maximálisan egyetértek ebben a témában veled, úgy hogy ment neked a zöld.
2016. ápr. 7. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
ha nem hosszú odalent nem zavar, a hónaljon igen.
2016. ápr. 8. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!